Myyrinhalmeen pysäköintitalo kääntyi elementtiratkaisuksi

Myyrinhalmeen pysäköintitalo kääntyi elementtiratkaisuksi

Vantaan Myyrmäkeen rakenteilla olevan kaupunkikeskustakorttelin tarpeisiin rakennetaan lähes 300-paikkainen pysäköintitalo Myyrinhalme. Uuden pysäköintirakennuksen toteutustapa vaihtui paikallavalurakenteesta elementtivaihtoehdoksi logistisista syistä. Tilaaja on JM Suomi Oy.

JM Suomi Oy rakentaa parhaillaan aivan Vantaan Myyrmäen ytimessä 16-kerroksista asuinkerrostalo Tirehtööriä. Samalle tontille käynnistyy syksyllä koko keskustakorttelia palvelevan parkkitalo Myyrinhalmeen rakentaminen. Pysäköintitalon runko toteutetaan avaimet käteen – mallia noudattaen Consolis Parman konseptiratkaisulla.

”Resurssi- ja aikataulusyistä päädyimme paikallavalun sijaan elementtivaihtoehtoon. Projekti käynnistyy syksyllä ja aivan tontin rajaan ulottuvan pysäköintirakennuksen rakennusaikataulu on nopea, sillä naapurirakennusta on päästävä sujuvasti toteuttamaan”, sanoo suunnittelupäällikkö Tomi Leinonen JM Suomi Oy:sta.

”Kokonaispaketti on tilaajan kannalta vaivaton ja toimittajan suunnittelusta on iso etu. Pysäköintitalo on myös sikäli poikkeuksellinen, että julkisivuissa käytetään kattavasti betonielementtejä. Pinnat ovat valkobetonia ja osaan niistä tulee umbra-käsittely”, Leinonen jatkaa.

Lue lisää Parman pysäköintitalot -ratkaisusta

 

Lisätietoja:

Timo Onnela, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5937
timo.onnela@consolis.com

Tomi Leinonen, suunnittelupäällikkö, JM Suomi Oy
puh. 040 767 8658
tomi.leinonen@jmoy.fi

Umbra-käsitellyt julkisivut:
Matti Juvonen, toimitusjohtaja, ART-Betoni Oy
puh. 050 432 2774
matti.juvonen@artbetoni.fi