KYS Uusi sydän -sairaalahankkeen toisen vaiheen betonielementit Consolis Parmalta

KYS Uusi sydän -sairaalahankkeen toisen vaiheen betonielementit Consolis Parmalta

Kuva: Arkkitehdit Kontukoski Oy

Consolis Parma ja Rakennusliike Lapti ovat allekirjoittaneet sopimuksen KYS Uusi Sydän -projektin toisen vaiheen betonielementtitoimituksista. Elementtitoimitukseen kuuluu lähes 5000 erillistä elementtiä. Toimitukset alkavat kesällä 2020 ja päättyvät kesällä 2021.

KYS Uusi Sydän 2025 -projektissa Kuopiossa peruskorjataan KYSin pääsairaalan tornirakennus sekä rakennetaan uusi sairaalaosa. Projektissa toteutettava uudisrakennusosa on laajuudeltaan n. 40 000 brm². Projektin on määrä valmistua kokonaisuudessaan vuonna 2025.

”Kilpailukykyisen hinnan lisäksi toimittajavalinnan perusteena olivat hyvät kokemukset aikaisemmin toteutetuista hankkeista. Näin suuren ja haastavassa ympäristössä toteutettavan hankkeen rakentamisessa laatu, luottamus ja toimitusvarmuus ovat ehdoton edellytys toimivalle yhteistyölle”, kertoo hankintainsinööri Annemari Ikäheimo Rakennusliike Lapti Oy:sta.

”Toisen vaiheen toteutukseen liittyviä kehitysideoita on jalostettu yhdessä suunnittelijoiden ja allianssin muiden osapuolten kanssa. Elementtitoimittajan osaaminen on tärkeässä asemassa parhaiden ja sujuvaa rakentamista palvelevien ratkaisujen löytämiseksi”, Ikäheimo jatkaa.

Lue lisää KYS Uusi Sydän 2025 -projektista.

Projektin ensimmäinen vaihe voitti Vuoden Työmaa 2019 -palkinnon.

 

Lisätietoja:

Markus Marttinen, myyntipäällikkö, Consolis PARMA
puh. 040 529 5286
markus.marttinen@consolis.com

Annemari Ikäheimo, hankintainsinööri, Rakennusliike Lapti Oy
puh. 050 565 9347
annemari.ikaheimo@lapti.fi