ISO 45001 -turvallisuussertifikaatti täydentää ”värisuoran”

ISO 45001 -turvallisuussertifikaatti täydentää ”värisuoran”

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Consolis Parmalle (Parma Oy) ISO 45001:2018 -sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että työterveys- ja työturvallisuuskysymykset ovat osa organisaation johtamisjärjestelmää. Uusi sertifikaatti täydentää yrityksen aikaisemman saamien laadun-, ympäristön- ja energianhallinnan sertifikaattien sarjan vahvaksi johtamisen ja toiminnan ”värisuoraksi”.

Consolis Parman PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelman sosiaalisen vastuullisuuden yhtenä vahvana painopistealueena on työturvallisuus. Yhtiö on tehnyt työturvallisuuden parantamisen eteen määrätietoista työtä jo vuosia. ISO45001 –sertifikaatti varmentaa yhtiön hallintajärjestelmän toimivuuden työterveyden ja työturvallisuuden näkökulmasta.

”Henkilöstömme ja meille työtä tekevien yhteistyökumppaneidemme turvallisuus, terveys ja hyvinvointi ovat yhtiömme ykkösprioriteetti. Tavoitteemme on saavuttaa Nolla tapaturmaa – kulttuuri ja edellytämme tämän päämäärän mukaista toimintaa kaikilta arvoketjussamme toimivilta yhteistyökumppaneiltamme”, kertoo Consolis Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Kannustamme työntekijöitämme ja urakoitsijoitamme kiinnittämään turvallisuusasioihin jatkuvaa huomiota sekä ilmoittamaan tekemistään havainnoista turvallisuuden jatkuvan parantamisen varmistamiseksi”, Tuukkala jatkaa.

Kokonaisvaltaista riskien hallintaa

ISO 45001 -sertifikaatti on vahva signaali yhtiön henkilökunnalle, asiakkaille ja sidosryhmille. Tapaturmien ennaltaehkäisyyn kiinnitetään erityistä huomiota kokoamalla yhteen havaittuja riskejä, vaaratilanteita ja sattuneita tapaturmia, joiden analysoinnin perusteella suoritetaan parannustoimenpiteitä.

”Vaikka olemme kehittäneet työturvallisuutta jo vuosikausia, voimme aina parantaa osaamistamme toimiaksemme turvallisuutta ja ihmisten terveyttä edistävällä tavalla”, Consolis Parman turvallisuuspäällikkö Katja Salmi muistuttaa.

”Ulkopuolisen arvioijan näkemys työterveys- ja työturvallisuustoiminnastamme antaa yhtiölle uutta arvokasta näkökulmaa kehitystyöllemme ja vie sitä eteenpäin. Vahva tahtotilamme on, että meiltä päästään terveenä kotiin jok’ikinen päivä”, Salmi päättää.

Uuden sertifikaatin myöntämisen yhteydessä myös yhtiön laatujärjestelmäsertifikaatti (ISO 9001:2015) ja ympäristöjärjestelmäsertifikaatti (ISO 14001:2015) on päivitetty uudelle kolmivuotiskaudelle. Lisäksi energianhallintasertifikaatti on päivitetty uuden standardiversion (ISO 50001:2018) mukaiseksi.

Kaikki Consolis Parman sertifikaatit löytyvät verkkosivuiltamme täältä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com

Katja Salmi, turvallisuuspäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5563
katja.salmi@consolis.com