Tervetuloa Seis CO2! -osastollemme FinnBuildin Betonipuistoon!

Tervetuloa Seis CO2! -osastollemme FinnBuildin Betonipuistoon!

FinnBuild ja Betonipuisto ovat täällä taas 4.–6.10.2022! Vuodesta 1974 alkaen järjestetty FinnBuild on rakennusalan suurin tapahtuma Suomessa ja betonialan toimijat kokoava Betonipuisto on mukana messuilla jo toista kertaa. FinnBuild esittelee rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsaan määrän alan asiantuntijaohjelmaa. Consolis Parman vähähiilisen rakentamisen betoniratkaisut esittelevä messuosasto löytyy osoitteesta 6H49.

Betoni on kestävä materiaali. Consolis Parman tavoitteena on betonivalmisosien mahdollisimman ekologinen valmistus. Lähtökohtana on jatkuvan parantamisen periaate. Yhtiön konkreettinen ilmastotavoite on vähentää hiilidioksidipäästöjä viisi prosenttia vuosittain vuoden 2020 lähtötasoon verrattuna. Tämä tarkoittaa yrityksen kokonaispäästöjen puolittamista vuoteen 2035 mennessä.

”Rakennetun ympäristön ilmastovaikutusten pienentäminen on koko toimialan yhteinen asia. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa vähähiilisen rakentamisen edistämiseksi ja toimialan sekä koko Suomen asettamien ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi”, Consolis Parman teknologiajohtaja Juha Rämö kertoo.

”Varsinaisen rakentamisvaiheen päästöistä suurin osa on materiaaliperäisiä. Siksi olemme kehitystyössämme panostaneet vaikuttavuudeltaan merkittävimpiin rakennusosiin ja tuoneet markkinoille kokonaisen vähähiilisten betonielementtien tuoteperheen”, Rämö jatkaa.

KUTSU vähähiiliseen vuoropuheluun FinnBuild-messuilla

Rakennusteollisuuden laatiman ”Vähähiilinen rakennusteollisuus 2035”-tiekartan mukaan Suomen kasvihuonepäästöt vuonna 2018 olivat yhteensä 56,5 miljoonaa tonnia CO2e. Tiekartan mukaan rakennetun ympäristön käyttövaiheen energiankulutuksen päästöt ovat 23 %, rakennusmateriaalien päästöt 5 % ja rakennustoiminnan päästöt 2 % Suomen kokonaispäästöistä.

”Energian tuotannon vähähiilistyessä varsinaisen rakentamisvaiheen merkitys päästöjen pienentämiseksi kasvaa ja siirtyminen vakiotuotannosta ilmastoystävälliseen rakentamiseen on ehdoton edellytys rakennetun ympäristön ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Vähähiilisten tuotteiden käyttöön ottaminen vaatii koko toimialan tiivistä yhteistyötä suunnittelusta toteutukseen”, Consolis Parman markkinointipäällikkö Petri Kähkönen sanoo.

”Haluamme jatkaa aktiivista vuoropuhelua rakentamisen ammattilaisten ja maapallomme tilasta välittävien ihmisten kanssa myös FinnBuild-tapahtumassa. Toivotamme kaikki messuvieraat lämpimästi tervetulleeksi Betonipuistoon ja tutustumaan ilmastotyömme ensimmäisiin tuloksiin”, Kähkönen päättää.

Saumaton betonijulkisivu PARMArappausblock ensiesittelyssä

Consolis Parma on tuonut perinteisen PARMArappaus-ratkaisun rinnalle yhteistyössä Lammin Betonin kanssa kehitetyn uuden rapatun julkisivutuotteen. Uuden sukupolven PARMArappausblock -ratkaisussa yhdistyvät elementtirakentamisen nopeus sekä Lammi Kuorikivi®-valueristeharkkoja hyödyntävä korkealaatuinen ja täysin saumaton rappauspinta. Uudesta julkisivuratkaisusta on saatavilla myös PARMAGreenTM-teknologiaan perustuva vähähiilinen vaihtoehto.

PARMArappausblock -julkisivuratkaisu on esillä Betonipuistossa Lammin Betonin osastolla 6H28.

Lue lisää uudesta saumattomasta rapatusta julkisivuratkaisusta täältä.

Seis CO2! -messuvisa – voita upea BIRDKUBE-betonilinnunpönttö

Parman vastuullisuusohjelma PARMA Concrete CareTM kattaa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen näkökulman yhtiön toiminnan ja kestävän rakentamisen kehittämiseksi. Ympäristömielessä tämä tarkoittaa sekä sanoja että aitoja tekoja vastuulliseen pesänrakentamiseen.

Vastaa kiperiin Seis CO2! –messuvisan kysymyksiin täällä, niin olet mukana takuulla kestävien, betonista valmistettujen BIRDKUBE-linnunpönttöjen arvonnassa!

Arvomme 20 kpl upeita siivekkäiden asumuksia välittömästi messujen päätyttyä. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja:

Juha Rämö, teknologiajohtaja, Consolis Parma
puh. 040 574 0658
juha.ramo@consolis.com

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö, Consolis Parma
puh. 0400 580 356
petri.kahkonen@consolis.com