YIT valitsi Consolis Parman Vuoden toimittajaksi

YIT valitsi Consolis Parman Vuoden toimittajaksi

Suomen suurimman rakennusliikkeen YIT Suomi Oy:n pääkaupunkiseudun asuntorakentaminen on valinnut Parma Oy:n Vuoden toimittajaksi. Valinnan perusteena olivat avoimeen yhteistyöhön perustuva joustavuus ja kehityshakuinen arvon luominen. Vuoden toimittaja –kunniakirja luovutettiin eilen pidetyssä yhteistyökumppanitilaisuudessa.

YIT Suomi Oy on valinnut Vuoden toimittajan vuodesta 2004 alkaen. Consolis Parma sai tunnustuksen nyt toisen kerran. YIT valitsi Parman vuoden Yhteistyökumppaniksi myös vuonna 2004.

”Olemme tehneet yhteistyötä Parman kanssa jo pitkään. Vuoden toimittajavalinta kertoo toiminnan syvyydestä ja tavasta, jolla rakentamista kehitetään yhdessä ja avoimesti”, sanoo divisioonan johtaja Harri Isoviita YIT Suomi Oy:stä.

”Parman yhteistoiminnan huomioimista puolsivat erityisesti joustavuus muuttuvassa markkinatilanteessa ja yhtiön aloitteellisuus vaihtoehtoisia ratkaisuja esille tuoden. Toimitusvarmuuden ja laadukkaiden toimitusten lisäksi näillä vaihtoehtoratkaisuilla on luotu lisäarvoa hankkeisiimme kokonaisedullisuutta tavoitellen”, jatkaa YIT Suomi Oy:n ostopäällikkö Lassi Hämäläinen.

”Tämä on hieno tunnustus koko Parman organisaatiolle. Tällainen asiakkaalta saatu palaute osoittaa, että olemme tehneet oikeita asioita panostaessamme omaan suunnitteluun, sujuviin prosesseihin, johdonmukaiseen projektinhallintaan ja avoimeen asiakasyhteistyöhön”, iloitsee Parma Oy:n myyntipäällikkö Satu Parikka.

Lisätietoja:

Satu Parikka, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5525
satu.parikka@consolis.com

Lassi Hämäläinen, ostopäällikkö, YIT Suomi Oy
puh. 040 840 2596
lassi.hamalainen@yit.fi