PARMAinfo extra: Lue uunituore PARMA-lehti 1/2019

PARMAinfo extra: Lue uunituore PARMA-lehti 1/2019

Pääkirjoitus: Isommin askelin eteenpäin

Hyvä PARMA-lehden lukija,

Tämän säännöllisesti julkaistavan sidosryhmälehtemme julkaisu osuu keskelle hallitusneuvotteluja. Rakennusala on ollut viime vuosina yksi tärkeimmistä työllistäjistä ja koko kansantalouden tukijaloista. Alan ammattilaisten toiveena tietysti on, että tämä kehitys turvattaisiin myös tulevassa hallitusohjelmassa. Näitä terveisiä lähettää Rakennusteollisuuden toimitusjohtaja Aleksi Randell lehtemme haastattelussa, jossa hän samalla muistuttaa päättäjiä infravelan jatkuvasta kasvusta.

Myös meillä parmalaisilla ovat kädet olleet täynnä työtä ja perinteiseen tapaan parhaita paloja on poimittu mukaan tähän lehteen. Kuluva vuosi näyttää niin ikään hyvältä. Käynnissä tai vireillä on lukuisia mielenkiintoisia rakennushankkeita, joihin voimme Parman ja Betonimestarien yhdistymisen myötä tarjota entistä kattavampia kokonaisuuksia.

Tinkimätön ja pitkäjänteinen asenteemme työturvallisuuden eteen kantaa vuosi vuodelta parempaa hedelmää. Näitä hyviksi todettuja arkisia käytäntöjä, joilla vältetään turhia työturvallisuusriskejä, viemme määrätietoisesti myös Betonimestarien yksiköihin.

Kuluvan vuoden ja tulevan hallitusohjelman keskeisiin teemoihin kuuluu vastuullisuus ympäristöasioissa. Ne ovat vahvasti myös Parman agendalla, kuten Hyrylän tehtaan kiviaineksen kierrätyksestä ja pienempi päästöisemmästä kuljetuskalustosta kertovasta jutusta selviää.

Leppoisia lukuhetkiä!

 

Parma ja Betonimestarit ovat nyt yhtä yritysperhettä

Parman ja Betonimestareiden yhdistyminen tuo kotimaan markkinoille alan kiistattoman kärkiyhtiön, joka pärjää myös tulevaisuudessa. Samalla asiakkaille on tarjolla entistä enemmän yhdestä osoitteesta.

Lue lisää

Betonielementeillä uutta ilmettä Helsingin keskustaan

Helsingin keskusta-alue muokkaantuu hyvää vauhtia uuteen uskoon. Perinteikkään kaupunkiympäristön faceliftiä on toteuttamassa myös Parma.

Lue lisää

Esivalmistus avainroolissa Tikkurila Centerissä

Tikkurila Center kohentaa selkeästi Vantaan keskukseksi mielletyn kaupunginosan katukuvaa. Tiukka rakennusaikataulu ja ahdas tontti korostavat Parman valmisosien ja PARMArappauksen etuja.

Lue lisää

Yllättäviä laattainnovaatioita Lahden ohikulkutiellä

Lahdessa rakennetaan eteläistä ohikulkutietä, joka on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista infratyömaista. Patomäen tunnelissa hyödynnetään Parman TT-laattoja, jotka on käännetty ylösalaisin.

Lue lisää

RT:n Randell kaipaa syväohjausta infrahankkeisiin

Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtajan Aleksi Randellin mielestä isoissa infra- ja liikennehankkeissa pitää miettiä entistä enemmän niiden vaikutuksia yhteiskuntaan, asumiseen ja työllisyyteen. Suunta on oikea, mutta ei vielä riittävä.

Lue lisää

Urheilumarkkinoinnin uudet tuulet

Parma on ollut mukana muokkaamassa perinteistä hiihtosponsorointia uuteen uskoon. Team #PARMAKOSKI -nimeä kantavan kannustajajoukon iloinen meno ja meininki on noteerattu myös kansainvälisillä kisapaikoilla.

Lue lisää