PARMAinfo 5/2018 extra: Uunituoreessa PARMA-lehdessä betoninainen näyttää kyntensä!

PARMAinfo 5/2018 extra: Uunituoreessa PARMA-lehdessä betoninainen näyttää kyntensä!

Pääkirjoitus: Vastuullisesti kannattavan kasvun polulla

Hyvä PARMA-lehden lukija.

Tämän säännöllisesti julkaistavan sidosryhmälehtemme julkaisu ajoittuu keskelle pitkittyneitä työehtosopimusneuvotteluita. Sapelien kalistelulta ei ole vältytty, kun rakennusteollisuuden ja rakennusliiton väliset neuvottelut ovat jämähtäneet asemavaiheeseen.

Parman taloudellinen tulos nousi viime vuonna plussalle. Hyvä suhdannetilanne ja panostus perusasioiden kehittämiseen ovat olleet perustana liiketoiminnan tervehtymiselle. Yhtenä esimerkkinä näistä kehitystoimenpiteistä kerromme tässä lehdessä mm. uudesta projektinhallintamallista, jolla hankkeiden läpivienti yhdenmukaistuu.

Toimintamme perustana on vastuullisuus. Seuraamme taloudellisia, yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksiamme ja kehitämme liiketoimintaamme vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti. Rakenteilla oleva Suomen suurin Joutsenmerkki-talo on tässä numerossa mukana mallisuorituksena laadukkaasta ja kestävästä rakentamisesta.

Me Parmalla toivomme hartaasti, että työehtosopimusneuvottelut ratkeavat sovinnollisesti ja nopeasti. Näin voidaan varmistaa, että pysymme sillä Kannattavan kasvun polulla, josta toimitusjohtaja Jarmo Viljanen pääkirjoituksessa kertoo.

Nautinnollisia lukuhetkiä!

 

Ilmalan asema on arkkitehtuurin ja elementtitekniikan voimannäyte

Ilmalan asemalle Helsinkiin noussut näyttävä toimistotalo on hieno esimerkki modernista ja rohkeasta betoniarkkitehtuurista. Oman vaativan mausteensa hankkeeseen toi Pääradan välitön läheisyys.

Lue lisää

Uutta putkeen ensi talven MM-laduilla!

Nelinkertainen olympiamitalisti Krista Pärmäkoski jatkaa yhteistyötään Parman kanssa. Nyt Team #PARMAkoski lataa paukut ensi talven MM-kisoihin Seefeldissä.

Lue lisää

Betoninainen osaa näyttää kyntensä

Parman Kangasalan tehtaan naiset tietävät arvonsa ja osaamisensa. Samalla he ovat ottaneet oman paikkansa miehisessä työympäristössä.

Lue lisää

Oma suunnittelu rakentaa kestävää kumppanuutta

Parma aikoo vastata omaan tuotantoon liittyvästä suunnittelusta itse vuoteen 2020 mennessä. Samalla se tarkoittaa rakentajan ja elementtitoimittajan entistä tiiviimpää ja pitkäjänteisempää yhteistyötä.

Lue lisää