PARMAinfo 1/2024: Hyvin rakennettua hyvinvointia vuonna 2024

PARMAinfo 1/2024: Hyvin rakennettua hyvinvointia vuonna 2024

Pääkirjoitus: Strategia katsoo vaikeiden aikojen yli

Rakentamisen volyymi kääntyi pakkaselle jo loppuvuonna 2022 Ukrainan sodan, inflaation ja koronnostojen seurauksena. Vuonna 2023 rakentamisen kokonaismäärä väheni edelleen selvästi. Raklin tuore suhdannearvio ei ennakoi volyymien kasvavan vielä tänä vuonna.

Vaikeiden aikojen yli on löydettävä pitkospuita, jotta suo ei ahmaise syliinsä. Tällainen tukeva jalansija saadaan sopeutumalla vallitsevaan tilanteeseen, mutta tarvitaan myös uskoa tulevaisuuteen ja määrätietoista strategista kehittämistä.

Parman strategia nojaa neljään kärkiteemaan: asiakkuuksiin, paikallisuuteen, tiimeihin ja ilmastotyöhön. Näiden kärkien rinnalla on kaiken toimintamme ankkurina aina turvallisuus.

Vahvistamme entisestään asiakassuhteitamme ja kehitämme kumppanuuksiamme toimialan tuottavuus- ja laatuhaasteiden ratkaisemiseksi. Haluamme myös päästä projekteihin mukaan entistä aikaisemmassa vaiheessa, jotta voimme yhdessä löytää toteutusta edistäviä ratkaisuja kohdekohtaisesti. Tunnistamme keskeisen asemamme rakentamisen ilmastovaikutusten pienentämisessä ja voimme jo tänään tarjota kattavan valikoiman vaihtoehtoja päästöjen radikaaliin vähentämiseen.

Toimintamme vahvuutena ja toimintavarmuutemme perustana on paikallisuus. Varmistamme sujuvat prosessit vakioinnilla ja hyödyntämällä automatisaatiota. Tiimeissämme työnteko perustuu ihmiskeskeisyyteen ja nojaa uusiin arvoihimme. Turvallisuus ja ystävällisyys, yhteistyöhaluisuus ja tuloksellisuus näkyvät jokapäiväisessä tekemisessämme.

Hyvin Rakennettua Hyvinvointia vuonna 2024!

 

Anna palautetta ja auta meitä kehittymään

Asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen on yksi Parman strategisista kärkihankkeista. Toimitusvarmuus, laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat viime kädessä tärkeimmät kriteerit, joilla tätä asiakaskokemusta mitataan. Vuoden 2024 alusta alkaen Parman asiakaskyselyt toteutetaan Surveypalin tarjoamalla nykyaikaisella ratkaisulla.

Lue lisää

Pese muut sujuvuudessa

PARMAflow-ratkaisulla tuot uutta virtaa sujuvaan asuin- ja majoitusrakennusten rakentamiseen. Ratkaisu yhdistää Parman ontelolaatat ja Flow Modulesin kylpyhuonemoduulit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi aikataulu- ja laaturiskit minimoiden.

Katso video

Saumaton rapattava betonijulkisivu

Joko tunnet julkisivurappausten tuoteperheemme uusimman jäsenen? PARMArappausblock on edistyksellinen, toimitila- ja asuinrakentamiseen sopiva betonielementtiratkaisumme, jolla toteutat täysin saumattomat ja värikkäät betonijulkisivut laadukkaasti.

Katso video