Ukrainan kriisin vaikutukset Consolis Parman toimituksiin

Ukrainan kriisin vaikutukset Consolis Parman toimituksiin

Ukrainan ja Venäjän välisellä sodalla, siihen liittyvillä pakotteilla sekä vienti- tai tuontirajoituksilla voi olla vaikutuksia Consolis Parman (Parma Oy) toimituksiin kriittisten raaka-aineiden sekä kaasun ja polttoaineiden saatavuuden estymisen ja näihin kohdistuvien toimitushäiriöiden, sekä vuokratyövoiman saatavuuden heikentymisen johdosta.

”Sotatila muodostaa niin sanotun ylivoimaisen esteen, jota emme ole voineet ottaa huomioon sopimuksia solmittaessa ja jonka seurauksia emme myöskään voi kohtuudella välttää”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Seuraamme tilannetta päivittäin ja tulemme ilmoittamaan asiakas- ja projektikohtaisesti viipymättä, mikäli tilanne aiheuttaa viiveitä tai muutoksia toimitusaikoihin. Pyrimme osaltamme tiiviiseen yhteistyöhön yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme minimoida kriisin aiheuttamat häiriöt”, Tuukkala jatkaa.

”Pahoittelemme etukäteen tilanteesta aiheutuvaa vaivaa ja toivomme luonnollisesti mahdollisimman nopeaa rauhanomaista ratkaisua sodan osapuolten välille”, Tuukkala päättää.

Parman projektinhallinnan yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
p. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com