Työturvallisuuspakki julkaistu – Consolis Parma vahvasti mukana

Työturvallisuuspakki julkaistu – Consolis Parma vahvasti mukana

Rakennustuoteteollisuus RTT:n tuottama Työturvallisuuspakki -nettisivusto on tänään julkaistu. Työturvallisuuspakista löytyy ajantasainen työturvallisuusohjeiden kirjasto, joka on koottu yritysten parhaiden käytäntöjen ja yhteisen materiaalin perusteella. Tavoitteena on toisilta oppimisen avulla kitkeä työtapaturmat toimialalta. Consolis Parma on tehnyt määrätietoista turvallisuustyötä jo pitkään ja yhtiö on osallistunut aktiivisesti Työturvallisuuspakin luomiseen.

Työturvallisuuspakissa erilaiset ohjeet on jaettu selkeisiin osa-alueisiin. Työympäristöä, toimintatapoja ja turvallisuuskulttuurin kehittämistä koskevat ohjeet löytyvät omista osioistaan.

”Työturvallisuus on yksi vastuullisuusohjelmamme kulmakivistä. Olemme panostaneet työturvallisuuden parantamiseen jo pitkään ja tavoitteemme on saavuttaa Nolla tapaturmaa -kulttuuri”, sanoo Consolis Parman turvallisuuspäällikkö Katja Salmi.

”Tapaturmaton toiminta edellyttää yhteistyötä ja laajaa turvallisuusajattelua koko henkilöstöltä. Lisäksi on tärkeää jakaa tietoa hyviksi havaituista toimintatavoista kaikkien rakentamisen osapuolten kesken. Parhaita käytäntöjä on fiksua jakaa muillekin”, Salmi jatkaa.

Tutustu Työturvallisuuspakkiin

Lue myös lisää PARMA Concrete CareTM –vastuullisuusohjelmasta täältä.

 

 

Lisätietoja:

Katja Salmi, turvallisuuspäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5563
katja.salmi@consolis.com