Tuusulan Pelargoniaan Consolis Parman betonielementit

Tuusulan Pelargoniaan Consolis Parman betonielementit

Consolis Parma toimittaa Tuusulaan rakennettavan, 103 asuntoa käsittävän asuintalo Pelargonian betonielementit. Siriuksen vuokra-asunnoiksi rakennettava ja rakennusliike Hartelan kehittämä kohde toteutetaan A-energialuokkaan. Kohteen värikkäät julkisivut valmistetaan laadukkaalla PARMArappaus-menetelmällä.

Parman toimitukseen kuuluvat uuden asuinrakennuskohteen laatta-, seinä- ja parveke-elementit. Myös hissikuilut toteutetaan moduulielementtirakenteisina.

”Näin suuren asuntokohteen rakentamisessa kaikki toteuttajatahot ovat tärkeitä ja betonielementtitoimitusten keskittäminen yhdelle toimittajalle oli sujuvan projektihallinnan takia perusteltua. Olemme tehneet Parman kanssa yhteistyötä jo pitkään ja luotamme yhtiön toimituskykyyn hankkeen edellyttämien vaatimusten mukaisesti”, sanoo tuotantojohtaja Janne Alakomi Hartela Etelä-Suomi Oy:sta.

“Kokemuksemme Parman rappausjulkisivuista ovat myös hyviä ja olemme vakuuttuneita pitkään markkinoilla olleen ratkaisun toimivuudesta. Työmaan toimintaa yksinkertaistaa kokonaispalvelu, mikä pitää sisällään myös työmaalla tehtävät sauma- ja pintarappaukset”, Alakomi jatkaa.

Asuntokohde Pelargonia sijaitsee Tuusulan Bostonin alueella Tuusulanväylän päässä, josta Helsingin keskustaan ajaa puolessa tunnissa ja lentokentälle vartissa. Pelargonian pinta-ala on hieman yli 5 000 neliömetriä ja se sisältää 103 asuinhuoneistoa.

Kohteen elementtitoimitukset alkavat helmikuussa 2023 ja kohteen on määrä valmistua kesällä 2024.

 

Lisätietoja:

Satu Parikka, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 844 3315
satu.parikka@consolis.com

Janne Alakomi, tuotantojohtaja, Hartela Etelä-Suomi Oy
puh. 050 538 9452
janne.alakomi@hartela.fi