Tornitalo Poudantuojan julkisivutoimitus Parmalta

Tornitalo Poudantuojan julkisivutoimitus Parmalta

Parma ja YIT Suomi Oy ovat solmineet sopimuksen Helsingin Herttoniemeen rakennettavan 18-kerroksisen asuintalo Poudantuojan betonielementtien toimituksesta. Kohde sijaitsee Herttoniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä ja Lähipalvelukeskus Hertsin kanssa samassa korttelikokonaisuudessa.

Perinteikkään helsinkiläiskaupunginosa Herttoniemen uuteen maamerkkiin tulee 130 asuntoa. Vaativat julkisivuelementit ja jännittävän epäsymmetrisesti leikittelevät parvekekaiteet ovat valkobetonia ja osa julkisivuista pinnoitetaan keraamisilla levyillä.

”Parma tuli hankkeeseen mukaan ennen elementtisuunnittelun aloittamista. Korkeassa rakennuksessa haluttiin nostaa esivalmistusastetta ja esimerkiksi jo tehtaalla asennetut tiivisteet antavat sääsuojaa ja palvelevat kuivaa rakentamista”, kertoo ostopäällikkö Lassi Hämäläinen YIT Suomi Oy:sta.

”Elementtitoimittajan on oltava tällaisessa kohteessa erittäin luotettava toimitusten onnistumisen ja hankkeen logistiset haasteet huomioiden. Kokemukset Parman laadukkaista julkisivutoimituksista aikaisemmissa kohteissamme vahvistivat elementtitoimittajan valintaa. Poudantuojassa erityisen tärkeää on elementtien tasalaatuisuus”, Hämäläinen jatkaa.

Poudantuojan betonielementtitoimitukset alkavat keväällä ja kohteen on määrä valmistua keväällä 2021.

 

Lisätietoja:

Satu Parikka, myyntipäällikkö, Parma Oy
Puh. 020 577 5525
satu.parikka@parma.fi

Lassi Hämäläinen, ostopäällikkö, YIT Suomi Oy
Puh. 040 840 2596
lassi.hamalainen@yit.fi