Timo Tyynelä Consolis Parman liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Timo Tyynelä Consolis Parman liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma on nimittänyt KTM Timo Tyynelän (46) 1.5.2020 alkaen yhtiön liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Tyynelä ottaa vastuulleen yhtiön strategiset kehityshankkeet ja hän tulee tukemaan myös Consolis konsernin Baltic Sea region -yksikön liiketoiminnan kehittämistä.

Tyynelä siirtyy Parmalle HKScanilta, missä hän on toiminut talouspäällikkönä vuodesta 2018 lähtien. Hän on myös paluumuuttaja Parmalle, sillä hän toimi yhtiössä business controllerina vuosina 2017–2018. Tyynelällä on yli 15 vuoden vahva kokemus erilaisista kehittämisen ja talousjohdon tehtävistä rakennusteollisuudessa mm. YIT:llä ja Rautaruukilla.

”Tyynelän myötä saamme takaisin joukkoomme osaajan, jolla on monipuolista ja pitkäaikaista kokemusta liiketoimintatiedon hyödyntämisestä, muutosjohtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä niin asiakasarvon luomisen kuin tuottavuuden parantamisen näkökulmasta”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Parma on toimialan kärkitoimija älykkäiden ratkaisujen kehittämisessä ja soveltamisessa rakentamisen tehokkuuden parantamiseksi. Tyynelän mukanaan tuoma asiantuntemus on tärkeässä roolissa jatkaessamme liiketoimintamme kehittämistä strategiamme mukaisesti ja yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Tuukkala jatkaa.

Tyynelä raportoi tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle ja hänen toimipaikkansa on Vantaa.

Panokset tehokkaan rakentamisen ratkaisuihin ja digitalisaatioon

Consolis Parma panostaa voimakkaasti turvallista rakentamista tehostavien ratkaisujen kehittämiseen. Kehittämisen ytimessä on myös tuotantoprosessin jatkuva parantaminen ja tätä tukevat toimenpiteet suunnittelun parempaan hallintaan ja ohjaukseen oman suunnittelun vahvistamisen myötä. Tärkeässä roolissa toiminnan tehostamisessa ovat digitalisaatioon ja parempaan tiedonhallintaan liittyvät kehityshankkeet. Pääasiallisena tavoitteena on korkea laatu ja asiakastyytyväisyys.

”Parma on selkeä edelläkävijä toimialan uusien ratkaisujen hyödyntäjänä ja kehittäjänä. Otan innolla vastaan uudet haasteet olla mukana tässä kehitystyössä ja tavoittelemassa yhtiön asettamia liiketoiminta- ja uusiutumistavoitteita”, kertoo toukokuun alussa tehtävässään aloittanut Timo Tyynelä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, Toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com

Timo Tyynelä, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Consolis Parma
p. 0400 753 298
timo.tyynela@consolis.com