Tikkurila Center Parman kokonaistoimituksena

Tikkurila Center Parman kokonaistoimituksena

Parma toimittaa Vantaan Tikkurilan ytimeen rakennettavan uuden neliportaisen kerrostalon, Tikkurila Centerin betonielementit. Yhtiössä on peräti 205 asuntoa sekä liiketiloja ensimmäisessä kerroksessa. Tilaaja on nopeasta kasvuvauhdistaan tunnettu Rakennusliike Lapti Oy.

Parman toimitukseen sisältyy asuinrakennuksen ja 66 -paikkaisen pysäköintihallin betonielementtien lisäksi myös väliseinien ja laatastojen suunnittelu. Katutason julkisivut ovat tiilipintaisia ja ylemmissä kerroksissa PARMArappaus-ratkaisulla toteutettuja.

”Elementtiratkaisu nopeuttaa runkovaihetta merkittävästi tämän kokoisessa hankkeessa. Myös tontin koko ja rakennuspaikan sijainti Tikkurilan keskusta-alueella puolsivat valmisosien käyttöä”, kertoo hankintainsinööri Sanna Wallendahl Rakennusliike Lapti Oy:stä.

”Elementtitoimittajan valinnassa painottuivat toimitusvarmuus ja kokemus suurten hankkeiden läpiviennistä. Yhteistyö tarjousvaiheessa pienentää kustannusriskejä ja sovitussa kokonaishinnassa pysymistä. Lisäksi toimittajan kokonaisvastuulla oleva rapattu julkisivuratkaisu pienentää toteutusriskejä”, Wallendahl jatkaa.

Kohteen elementtitoimitukset alkavat vuodenvaihteessa ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin syksyllä 2020.

Moderneja koteja kehittyvän Tikkurilan aitiopaikalle

Kasvavan ja kehittyvän Tikkurilan keskustaan rakennettava kohde nousee kaiken keskelle kävelykadun varrelle. Tikkurilan asemalle on matkaa puoli kilometriä ja kaikki palvelut ovat rakennuksen välittömässä läheisyydessä. U-mallisen rakennuksen keskustakortteleille ominainen suojaisa sisäpiha tarjoaa hyvän mahdollisuuden ulkona oleskeluun ja rentoutumiseen.

Hyvin varustelluissa moderneissa kodeissa on mm. koneellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto ja lattialämmitys. Kohteessa on vielä vapaita asuntoja.

Lue lisää Tikkurila Centeristä

Lisätietoja:

Hannu Hieperi, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5205
hannu.hieperi@parma.fi

Sanna Wallendahl, hankintainsinööri, Rakennusliike Lapti Oy
Puh. 0400 249 466
sanna.wallendahl@lapti.fi