Parma Rail

Parma Rail Oy valmistaa betoniset linja- ja vaihdepölkyt varmasti ja laadukkaasti. Forssassa toimiva Parma Rail aloitti toimintansa vuonna 1990 ja on Parma Oy:n sisaryhtiö. Pölkyt varustellaan jo tehtaillamme ja toimitetaan suoraan ratatyömaalle sujuvaa ja turvallista asennusta varten.

Betonisen ratarakentamisen edelläkävijä

Parma Railin betonisilla linja- ja vaihdepölkyillä varmistat, että matkustaminen raiteilla on mukavaa ja turvallista korkeillakin nopeuksilla.

Teollisen valmistusmenetelmämme ansiosta kaikki ratapölkyt ovat mittatarkkoja, tasaisesti korkealaatuisia ja toimitusvarmoja. Tuotteemme soveltuvat juna-, raitiovaunu- ja metroliikenteeseen sekä teollisuuden tarpeisiin. Meiltä saat halutessasi pölkyt kiskoliikenteen ratoihin ja kiintoraiteisiin myös tärinävaimennettuina.

Jatkuva kehitystyömme tähtää entistä kestävämpiin, huoltovapaampiin ja kustannustehokkaampiin ratkaisuihin.

Ratapölkyt

Ratarakentamisen muut tuotteet

Meillä on sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä (ISO9001 ja 14001), ja se kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n jatkuvan laadunvalvonnan piiriin.

Laatusertifikaatti ISO 9001 (Parma Rail Oy) (PDF)

Ympäristösertifikaatti ISO 14001 (Parma Rail Oy) (PDF)

Forssan ratapölkkytehdas (Parma Rail Oy) (PDF)

 

 

Kansainvälistä osaamista

Yhteistyö emoyhtiömme Consoliksen kanssa on erittäin tiivistä. Pystymme soveltamaan uusimmat kansainväliset innovaatiot ja parhaat käytännöt helposti ja nopeasti Suomen olosuhteisiin.

Euroopan ratarakentamisen ehdottomaan kärkeen kuuluvalla Consoliksella on yli 40 vuoden kokemus ratapölkkyjen valmistamisessa. Konsernilla on yhteensä 21 ratarakentamisen komponentteihin erikoistunutta tehdasta 15 eri maassa sekä korkeatasoinen testilaboratorio Ranskassa.