Tekniikkahormit täydentävät kokonaistoimituksen Lahden Askonhovissa

Tekniikkahormit täydentävät kokonaistoimituksen Lahden Askonhovissa

Parma ja Päijät-Hämeen alueella toimiva Rakennustoimisto Valve ovat tehneet sopimuksen Lahden Askonhovin betonielementtitoimituksista. Parman kokonaistoimitukseen kuuluvat myös tekniikkahormit. Julkisivut toteutetaan PARMArappaus-ratkaisulla.

Lahden Askonhovi on täysbetonielementtirungolla toteutettava 37 asunnon uusi kerrostalo kivenheiton päässä Lahden matkakeskukselta. Toimitussopimuksen taustalla on pitkään jatkunut yhteistyö.

”Meillä on hyviä kokemuksia Parman kanssa aikaisemmin toteutetuista hankkeista. Kilpailukykyisen hinnan lisäksi rakentaminen työmaalla on helpompaa, kun kaikki betonielementit tulevat samalta toimittajalta”, kertoo toimitusjohtaja Ilkka Jaakkola Rakennustoimisto Valve Oy:sta.

”Parman kokonaispalveluun perustuva rappausratkaisu sujuvoittaa työtämme toimittajan vastatessa myös työmaarappauksista. Tekniikkahormit on mielenkiintoinen ja tervetullut lisä elementtipakettiin”, Jaakkola jatkaa.

Askonhovin betonielementtien toimitukset alkavat jo vapun tienoilla ja asukkaiden on määrä muuttaa uusiin koteihin vuoden 2020 kesällä.

Lue lisää Askonhovista

Lisätietoja:

Teemu Hämäläinen, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5785
teemu.hamalainen@parma.fi

Ilkka Jaakkola, toimitusjohtaja, Rakennustoimisto Valve Oy
Puh. 040 840 2488
ilkka.jaakkola@valverak.fi