Teemu Harju on nimitetty Consolis Parman talousjohtajaksi

Teemu Harju on nimitetty Consolis Parman talousjohtajaksi

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma (Parma Oy) on nimittänyt yhtiön talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi KTM Teemu Harjun. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään 19.2.2024. Liiketoiminnan kehitysjohtaja Timo Tyynelä vastaa talousjohtajan tehtävästä oman toimensa ohella Harjun aloittamiseen saakka.

Teemu Harju siirtyy Parmalle Nobia Finland Oy:stä, missä hän on toiminut muutosjohtajana. Harjulla on pitkä, yli 20 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtävistä mm. kansainvälisissä pörssiyhtiöissä HKScanilla ja Stora Ensolla.

”Teemu on rautaisen kokemuksen omaava johdon ja talouden ammattilainen. Olen erittäin iloinen, että saamme hänet mukaan johtoryhmäämme ja ohjaamaan taloustiimiämme. Tarvitsemme Teemun taitoja ajankohtaisesti haastavassa rakennusalan suhdannetilanteessa ja hänen muutosjohtamisen kokemuksestaan on varmasti apua strategiamme eteenpäinviemisessä”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Parman pitkät perinteet ja vahva suomalainen teollisuusosaaminen inspiroivat. Arvostan myös suuresti sitä, miten kunnianhimoisesti kestävä kehitys ja vastuullisuus on huomioitu yhtiön strategiassa. Odotan innolla, että pääsen oppimaan uutta ja tekemään laaja-alaista yhteistyötä Consolis-konsernissa Parman johdon, talousammattilaisten ja muiden tiimien kanssa”, Teemu Harju sanoo.

Harju raportoi tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle ja hänen toimipaikkansa on Nummela.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, Toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com