Team #PARMAkoski – Krista hakee uutta nostetta maajoukkueen ulkopuolella

Team #PARMAkoski – Krista hakee uutta nostetta maajoukkueen ulkopuolella

Krista Pärmäkoski hakee kaudella 2019-2020 uusia tehoja harjoitteluun maajoukkueringin ulkopuolella. Tulevalla kaudella ei järjestetä arvokisoja, mikä tarjoaa hyvän sauman tehdä asioita toisin. Kansainvälisissä kilpailuissa Krista kilpailee kuitenkin toki Suomen väreissä myös ensi talvena.

Parman sponsoroima huippuhiihtäjä Krista Pärmäkoski harjoittelee ensi kaudella omatoimisesti Suomen maajoukkueen ulkopuolella. Krista kertoi rohkeasta ja konkreettisesta päätöksestään tänään.

”Näin pitkän maajoukkueuran jälkeen pitää uskaltaa tehdä rohkeiden ratkaisujen kautta muutoksia harjoitteluun. Siihen tulee tällä kaudella hyvä sauma, kun tulevana talvena ei ole arvokilpailuja. Muutos on aina iso riski, mutta riskejä pitää uskaltaa ottaa. Uskon, että pystyn vielä löytämään tämän myötä uusia kehityskohteita”, Krista kertoo nettisivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa.

Krista aikoo harjoitella ensi kaudella omatoimisesti pitkäaikaisen valmentajansa kanssa. Kristan henkilökohtainen valmentaja on Matti Haavisto, joka toimi myös maajoukkueen päävalmentajana vielä viime kaudella.

Parman ja Kristan yhteistyö jatkuu normaalisti

Maajoukkueharjoittelun ulkopuolelle poisjääminen ei vaikuta Parman ja Kristan väliseen yhteistyöhön millään tavalla. Taustalla on vahva luottamus urheilijan ja valmennuksen päätökseen.

”Maajoukkueesta pois jättäytyminen on kanttia vaativa päätös hakea uusia keinoja ja tehoja harjoitteluun. Luotamme täysin ammattiurheilijan ja -valmennuksen yhdessä tekemiin ratkaisuihin. Jatkamme yhteistyötä Kristan kanssa ja tsemppaamme tulevalla kaudellakin Suomen väreissä kisaavaa kumppaniurheilijaamme täysin palkein”, sanoo Parma Oy:n markkinointipäällikkö Petri Kähkönen.

Lue Kristan tänään julkaisema tiedote kokonaisuudessaan

Lisätietoja:

Aki Pajunoja, manageri
media@kristaparmakoski.fi

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5532
petri.kahkonen@parma.fi