Supertähdet Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ryhtyivät vertaiskauppahyväntekijöiksi

Supertähdet Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ryhtyivät vertaiskauppahyväntekijöiksi

Tori.fi aloitti joulun pyhien aikana yhteisen hyväntekeväisyyskampanjan suomalaisen urheilun supertähtien Iivo Niskasen ja Krista Pärmäkosken kanssa. Urheilutähdet lahjoittavat kampanjaan yhteensä noin 40 omaa erilaista liikunnallista tavaraansa. Tuotot suunnataan Suomen Olympiakomitean Nuorelle siivet -projektiin.

Suomen suurin kauppapaikka Tori.fi on aloittanut yhteistyön maastohiihdon supertähtien Iivo Niskasen ja Krista Pärmäkosken kanssa. Niskanen ja Pärmäkoski ovat Tori.fi:n talven hyväntekeväisyyskampanjan kasvot. Joulupäivänä alkaneen kampanjan kohde on nuorten liikunta ja urheilu.

Urheilutähdet lahjoittavat kampanjaan yhteensä noin 40 omaa erilaista liikunnallista tavaraansa, jotka ovat myynnissä Tori.fi:n liikuntavälinekaupassa. Kuka tahansa voi hankkia ne sieltä ja tehdä samalla hyvää suomalaisten terveiden elämäntapojen eteen. Tuotot suunnataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen.

”Kokosimme Iivon kanssa jakoon käyttämiämme, mutta täysin käyttökelpoisia urheiluvälineitä. Tori.fi:n ja meidän hyväntekeväisyyskohteemme on suomalaisen urheilun kattojärjestön Olympiakomitean äskettäin aloittama Nuorelle siivet -projekti. Lahjoitetuilla varoilla lisätään Suomen urheiluakatemioiden yläkouluikäisten koulupäivän aikaista valmennusta. Sekä minä että Iivo kuuluimme aikanamme urheiluakatemiaan ja saimme siitä toiminnasta paljon”, nelinkertainen olympiamitalisti Pärmäkoski muistaa.

Kristan ja Iivon kampanjatuotteet löydät täältä.

Voit antaa #NuorelleSiivet myös suoralla lahjoituksella. Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Laura Kuusela, markkinointipäällikkö, tori.fi
puh. 040 509 4757
laura.kuusela@tori.fi

Aki Pajunoja, Kristan manageri
puh. 040 742 4927
media@kristaparmakoski.fi