Suomen ensimmäinen SSA Hotelli nousee Parman betonielementeillä

Suomen ensimmäinen SSA Hotelli nousee Parman betonielementeillä

Helsingin Ruskeasuolle, Mannerheimintien varteen rakennetaan Suomen ensimmäinen SSA Hotelli. Vain viiden kilometrin päähän päärautatieasemalta sijoittuva uusi ja tehokas hotelli on suunniteltu erityisesti työmatkalaisten ja yksin matkustavien tarpeisiin.

Parman toimitukseen kuuluvat kaikki kohteen betonielementit mukaan lukien PARMArappaus–julkisivut. Elementtitoimituseen sisältyy myös Parman oma suunnittelu ja työmaa-asennus.

”Parma pystyi tarjoamaan runkoon kokonaistoimituksen, mikä sisältää suunnittelun, elementit, ontelolaatat ja elementtien asennuksen. Urakka on kooltaan merkittävä ja uskomme Parman kykyyn hoitaa betonielementtiurakka asianmukaisesti”, sanoo toimitusjohtaja Jorma Kilpeläinen SSA project Oy:sta.

”Meillä on aikaisemmista kohteista kokemusta Parman rapatuista julkisivuista ja pidämme sitä luotettavana julkisivuratkaisuna. Lisäksi ikkunoiden valmisasennus tehtaalla pienentää työmaalla tekemisen määrää ahtaalla tontilla”, Kilpeläinen jatkaa.

Parman elementtitoimitukset ja -asennukset valmistuvat alkusyksyllä 2019. Hotellin on määrä avata ovet vieraille syksyllä 2020.

Mikä SSA Hotelli?

Mannerheimintien varteen sijoittuva hotelli mahdollistaa helpon lähestymisen omalla autolla ja hyvät liittymismahdollisuudet julkiseen liikenteeseen.

Uusi hotelli yhdistää majoitus- ja toimistotilat samaan rakennukseen sekä tarjoaa modernin toimintaympäristön liikematkustajille, joilla on toistuva tarve hotellimajoittumiselle pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää SSA Hotellista

 

Lisätietoja:

Markku Rotko, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5533
markku.rotko@parma.fi

Joel Hirviniemi, SSA hotelli / viestintä
Puh. 044 040 0519
joel.hirviniemi@ssagroup.fi