Rajamäen kampuksen rungon betonielementit Consolis Parmalta

Rajamäen kampuksen rungon betonielementit Consolis Parmalta

Nurmijärven kunta rakentaa uudet perusopetuksen ja liikuntapalveluiden tilat Rajamäelle. Parma toimittaa Rajamäen kampuksen uudisrakennusten runkorakenteiden betonielementit. Tilaaja on kohteen KVR-urakoitsijana toimiva SRV Rakennus Oy.

Keskeiselle paikalle Rajamäen kylän keskustaan rakennettava kampus on Nurmijärven kunnan tärkein rakennushanke tällä hetkellä. Kampusalueen rakennusten yhteislaajuus on lähes 8 000 bruttoneliömetriä. Uudelle kampukselle tulee tilat perusopetuksen 6.–9.-vuosiluokille sekä liikuntatilat koulun ja liikuntapalveluiden käyttöön.

”Olemme toteuttaneet pääkaupunkiseudun kehyskunnissa useita oppilaitoshankkeita KVR-mallilla viime vuosien aikana. Rajamäen kampus on SRV:n ensimmäinen kouluhanke Nurmijärven alueella”, kertoo hankintainsinööri Petri Hongisto SRV Rakennus Oy:sta.

”Olemme tehneet yhteistyötä Parman kanssa jo pitkään. Kokemus aikaisemmista yhdessä toteutetuista hankkeista ja hyvä toimitusvarmuus olivat tärkeitä toimittajavalintamme perusteita tässä kohteessa”, Hongisto jatkaa.

”Arvioimme hankkeissamme toimittajia myös paikallisuuden perusteella. Lyhyet kuljetusmatkat ja toimitukset Nummelasta katsottiin tässä projektissa niin ikään toimittajan eduksi”, Hongisto päättää.

Kohteen elementtitoimitukset ovat juuri alkamassa ja ne valmistuvat alkukesällä 2024. Kampuksen arvioidaan valmistuvan vuoden 2025 aikana ja pihatöiden osalta kevään 2026 aikana.

Uutisen kuva: Jaakkola Arkkitehdit / Unsplash

 

Lisätietoja:

Hannu Hieperi, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 048 5247
hannu.hieperi@consolis.com

Petri Hongisto, hankintainsinööri, SRV Rakennus Oy
puh. 040 191 0850
petri.hongisto@srv.fi