Perustava ja Consolis Parma solmivat laajan yhteistyö­sopimuksen

Perustava ja Consolis Parma solmivat laajan yhteistyö­sopimuksen

Pohja- ja perustustöihin erikoistunut Perustava ja Suomen johtava betonielementtienvalmistaja Consolis Parma solmivat laajan ontelolaattatoimituksia koskevan kumppanisopimuksen. Perustusten rakennesuunnittelun ja toteutuksen sisältävissä Perustavan kokonaistoimituksissa ontelolaattojen rooli on merkittävä.

Koko valtakunnan alueella perustus- ja pohjatöitä tarjoava Perustava on perustettu vuonna 2007. Consolis Parman kattava tehdasverkosto palvelee kasvavan yhtiön tarpeita ympäri maata aina pohjoisinta Suomea myöten.

”Teemme perustuksia pientaloista teollisuushalleihin ja lomarakennuksista suurempiin asuintaloihin. Ontelolaattoja käytetään toimituskohteissamme sekä tuulettuvien alapohjien että kellarillisten rakennusten ja luhtitalojen välipohjien kantavana rakenteena”, sanoo toimitusjohtaja Markku Nenonen Perustavalta.

”Laatu, toimitusvarmuus ja aktiivinen kehitysote ovat tekijöitä, jotka korostuvat yhteistyökumppanuuksissamme. Ontelolaattojen pitävät toimitusaikataulut ovat ehdoton edellytys sujuvien perustustoimitusten onnistumiseksi. Luotamme Parman toimituskykyyn ympäri Suomea sijaitsevissa kohteissamme”, Nenonen jatkaa.

”Myös perustusten rakentamisen hiilidioksidipäästöjä voidaan tulevaisuudessa selvästi pienentää. Parman kehitystoiminta vähähiilisen rakentamisen edistämiseksi on ollut esimerkillistä ja uskomme, että tällä saralla voimme yhdessä kehittää perustustoimituksiamme jatkossa”, Nenonen päättää.

Lue lisää Perustavasta

Lisätietoja:

Jani Hovi, tuotepäällikkö, Consolis Parma
puh. 050 395 2133
jani.hovi@consolis.com

Markku Nenonen, toimitusjohtaja, Perustava Group Oy
puh. 044 361 2499
markku.nenonen@perustava.fi