PARMArappausblock – nyt vähähiilisinä normaalijulkisivujen hinnalla

PARMArappausblock – nyt vähähiilisinä normaalijulkisivujen hinnalla

Consolis Parman ja Lammin Betonin yhteistyö johti uudenlaiseen valueristeharkon ja perinteisen betonijulkisivuelementin yhdistelmään, saumattomaan ja valmisosarakentamisen etuja hyödyntävään rappausjulkisivuun. Tarjoamme nyt vuonna 2023 alkaviin toimituksiin edistykselliset PARMArappausblock -julkisivut vähähiilisinä ilman lisäveloitusta.

Parma toi noin 15 vuotta sitten markkinoille PARMArappaus-julkisivut, joita on toteutettu jo yli puoli miljoonaa neliömetriä. Lammin Betoni puolestaan lanseerasi viisi vuotta sitten Kuorikivi® -valueristeharkkonsa.

Nämä tuotteet yhdistämällä on kehitetty uudenlainen ohutrapattava betonipintainen PARMArappausblock -julkisivuelementti, jossa yhdistyvät valueristeharkon hyvät tekniset ominaisuudet ja elementtirakentamisen nopeus.

Lue lisää PARMArappausblock -julkisivuista täältä.

Puolitetaanko julkisivujen päästöt jo seuraavassa kohteessa?

PARMArappausblock -julkisivuratkaisu esiteltiin suurelle yleisölle FinnBuild-messuilla 2022. Ensimmäinen tällä tekniikalla toteutettu kohde on Lohjalla sijaitseva As. Oy Merikukka.

Uuden julkisivuratkaisun etuna on mm. täysin saumaton, värikkäät rappauspinnat mahdollistava ja kestävä elementtien ulkopinta, mikä voidaan nopeasti pinnoittaa.

PARMArappausblock -julkisivujen ohut seinärakenne on materiaalitehokas ja tuotteesta on saatavilla myös PARMAGreenTM -teknologiaan perustuva vähähiilinen vaihtoehto, jonka päästöt ovat jopa 55 prosenttia normaalijulkisivuratkaisua (betonipintainen sandwich-julkisivu) pienemmät.

Tarjoamme nyt vuonna 2023 alkaviin toimituksiin PARMArappausblock -julkisivut vähähiilisinä normaalituotteen hinnalla.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme