PARMArappaus rantautuu Näsijärvelle uudessa asuntokohteessa

PARMArappaus rantautuu Näsijärvelle uudessa asuntokohteessa

Parma toimittaa Näsijärven ranta-alueelle Halkoniemenrantaan rakennettavan As Oy Tampereen Lucquesin betonielementit. Teollinen PARMArappaus -ratkaisu oli merkittävässä roolissa toimittajavalinnassa. Rakennusliike Gradinan toteuttamaan kohteeseen tulee 71 erikokoista asuntoa.

Huippupaikalle nouseva Lucques edustaa modernia rakennussuunnittelua. Rakennuksen pohjakerroksen pysäköintihallista on suora pääsy kerroksiin ja lattiatasoon ulottuvat ikkunat tekevät huoneistoista valoisia.

Parman toimitukseen kuuluvat kohteen betonielementit ja sisärakenteissa käytettävien betonielementtien tuotesuunnittelu.

”Kaltaisellemme kasvavalle toimijalle tällainen kokonaisratkaisu on helppo ja turvallinen valinta. Kaavan edellyttämien rappauspintojen takia päädyimme Parman rappausratkaisuun aikaisempien kokemustemme pohjalta”, kertoo aluejohtaja Heikki Majuri Gradinalta.

”Onhan se työmaalla valtava etu, kun pohjarappaukset on tehty elementteihin jo tehtaalla. Pohjarappaus on myös hyvä sääsuoja rakennusvaiheessa”, Majuri jatkaa.

Elementtien toimitukset alkavat keväällä ja kohde valmistuu loppukesällä 2019.

Modernia asumista tulevan ratikkareitin varrella

Halkoniemen ranta sijaitsee Näsijärven rantamaisemissa noin yhdeksän kilometrin päässä Tampereen keskustasta länteen. Alue rakennetaan uusimpien kaupunkirakentamisen periaatteiden mukaan.

Lucquesin asunnoissa on asumismukavuutta lisäävä lattialämmitys ja lasitetut parvekkeet järvinäkymin. Tampereen ratikka tuo valmistuttuaan keskustan palvelut nopean kiskoyhteyden päähän.

”Kiinnostus on ollut hyvää ja kohteen asunnoista on jo yli puolet varattu. Kaikkia asuntotyyppejä yksiöistä kompakteihin perheasuntoihin on vielä kaupankin”, Majuri jatkaa.

Lue lisää kohteesta.

Lisätietoja:

Henri Soikkeli, myynti-insinööri, Parma Oy
puh. 020 577 5238
henri.soikkeli@parma.fi

Heikki Majuri, aluejohtaja, Gradina Oy
puh. 040 734 2934
heikki.majuri@gradina.fi