Parman oma suunnittelu sisältyy Valokehrän toimitukseen

Parman oma suunnittelu sisältyy Valokehrän toimitukseen

Helsingin Pitäjänmäelle nousee kaksi uutta 9-kerroksista kerrostaloa. Asunto Oy Valokehrä –niminen yhtiö on hyvä esimerkki täydennysrakentamisesta kaupunkialueella. Parma toimittaa 131 asuntoa käsittävän kokonaisuuden betonielementit. Tilaaja on Pohjola Rakennus Oy Uusimaa.

Parman strateginen tavoite on tehdä omaan tuotantoon liittyvä suunnittelu kokonaan itse vuonna 2020. Asunto Oy Valokehrä on ensimmäisiä tätä tavoitetta tukevia asuntokohteita.

”Kun on kyseessä näin korkeat rakennukset, emme edes harkinneet muita rakennevaihtoehtoja kuin betonia. Olemme tehneet Parman kanssa yhteistyötä jo pitkään ja tässä kohteessa elementtitoimittajan tietotaidosta on ollut paljon hyötyä jo hankevaiheessa”, kertoo työpäällikkö Markku Kaila Pohjola Rakennukselta.

”Toimittajan oman suunnittelun ansiosta voimme karsia turhia kustannuksia ja kehittää rakenteita tuotantoystävällisiksi. Toki myös turvallisuusnäkökulmasta elementtitoimittajan oma suunnittelu on järkevää”, Kaila jatkaa.

Elementtien toimitukset alkavat toukokuussa ja valmistuvat ennen joulua 2018.

Nykyaikaista asumisen helppoutta

Valokehrä edustaa nykyaikaista asuntorakentamista parhaimmillaan. Yhtiön yhdeksänteen kerrokseen tulevista saunatiloista aukeaa avarat maisemat ja kellaritiloihin rakennettavasta autohallista on suora pääsy asuinkerroksiin.

Lue lisää Asunto Oy Valokehrästä.

 

Lisätietoja:

Jussi Lehti, yksikönpäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5445
jussi.lehti@parma.fi

Markku Kaila, työpäällikkö, Pohjola Rakennus Oy Uusimaa
puh. 044 421 0304
markku.kaila@pohjolarakennus.fi

Taru Jokela, arkkitehti, Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy
puh. 09 6226 0525
taru.jokela@aa-r.fi