Parmalaisille lounasetu Eazybreak-mobiilipalvelulla

Parmalaisille lounasetu Eazybreak-mobiilipalvelulla

Parma tarjoaa marraskuun alusta alkaen lounasedun kaikille vakituisille työntekijöilleen. Taustalla on työntekijöiden tasavertainen kohtelu ja tavoitteena on parantaa jaksamista. Työntekijät maksavat jatkossa lounaan helppokäyttöisen Eazybreak-mobiilipalvelun avulla.

Parman kymmenellä tehtaalla työskentelee lähes 700 henkilöä. Suurimmilla toimipaikoilla henkilöstöravintolat vastaavat lounaista, mutta pienemmillä paikkakunnilla tällaista palvelua ei ole ollut. Marraskuun alusta alkaen kaikki parmalaiset ovat voineet nauttia lounasedusta Eazybreak-palvelun avulla.

”Turvallisuus on meille ykkösasia ja kuten hyvin tiedämme, hyvän vireystilan edellytyksenä on riittävä energian saanti. Monipuolinen ja terveellinen lounas on siksi tärkeä voimanlähde, jonka haluamme tarjota kaikille työntekijöille”, kertoo Parman henkilöstöjohtaja Katriina Lehtonen.

”Tuemme parmalaisten ruokailua vakiosummalla. Näin työntekijät ovat tasavertaisessa asemassa riippumatta siitä, toimiiko paikkakunnalla henkilöstöravintolaa vai ei”, Lehtonen selventää.

”Eazybreakin toiminta on alusta asti perustunut helppokäyttöiseen mobiilipalveluun, joka tuo hyötyjä niin yrityksille, työntekijöille kuin ravintoloillekin. Lounaiden maksaminen on yksi etumuoto, joka siirtyy selvästi mobiiliin”, kertoo myyntipäällikkö Eetu Klingberg Eazybreakilta.

Lue lisää Eazybreak-palvelusta

 

Lisätietoja:

Katriina Lehtonen, henkilöstöjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5522
katriina.lehtonen@parma.fi

Eetu Klingberg, myyntipäällikkö, Eazybreak Oy
puh. 046 921 1175
myynti@eazybreak.com