PARMAflow yhdistää kylpyhuonemoduulit ja ontelolaatastot uudella tavalla

PARMAflow yhdistää kylpyhuonemoduulit ja ontelolaatastot uudella tavalla

Consolis Parma tuo markkinoille täysin uudenlaisen konseptin asuinrakennusten välipohjien ja märkätilojen teolliseen toteuttamiseen. Yhteistyössä Flow Modulesin kanssa kehitetty edistyksellinen PARMAflowTM-ratkaisu perustuu ontelolaattatasoihin ja vakioituihin kylpyhuonemoduuleihin. Sujuvaa rakentamista entisestään tehostavassa ratkaisussa moduulin pohjalaatta toimii osana kantavaa välipohjalaatastoa, eikä madallettuja ontelolaattoja tarvita märkätila-alueilla lainkaan.

 

Consolis Parman ja Flow Modulesin yhteistyön ja kesäkuussa 2022 aloitetun kehitysprojektin tuloksena syntynyt PARMAflow-ratkaisu paketoi esivalmistuksen hyödyt. Välipohjissa käytetään tasakorkuisia Parman ontelolaattoja ja kylpyhuoneet toimitetaan sisätyövalmiina Flow Modules -kylpyhuonemoduuleina.

”Kehittämämme moduulit valmistetaan ja testataan ennen toimitusta tehtaallamme Hämeenlinnassa. Kun suunnittelussa otetaan jo aikaisessa vaiheessa huomioon sarjatuotantoa hyödyntävät valmiskomponentit, saavutetaan rakentamisessa selviä kustannus- ja aikataulusäästöjä ja laaturiskit pienenevät”, sanoo toimitusjohtaja Henry Salo Flow Modules Oy:sta.

”Olemme tehneet yhteistyötä Parman kanssa jo pitkään. Välipohjarakentamisen reunaehdot hyvin tuntevan kumppanin avulla kehitystyö on edennyt ripeästi ja idea uudesta ratkaisusta herättänyt suurta mielenkiintoa molempien yhtiöiden yhteistyöverkostoissa”, Salo iloitsee.

”Asuinrakentamisen ajankohtainen suhdannetilanne on todella haasteellinen. Tällaisessa ajassa uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittäminen on kuitenkin erittäin tärkeää. Laatu- ja aikatauluriskien välttäminen korostuvat, kun rakentamista on vähän ja jokaisen hankkeen läpimenoaika on saatava puristettua tehokkaaksi”, sanoo Parmalla myyntijohtajana syyskuussa aloittanut Miikka Suppula.

”Toisaalta nyt on hyvä aika testata uutta. Asuinrakentamisen volyymi ei ole nyt lähelläkään sitä tasoa, mitä valtakunnassamme tarvitaan ja tulevaisuutta silmällä pitäen uusien ratkaisujen koeponnistaminen ajankohtaisissa hankkeissa tuo varmasti tehoja rakentamiseen, kun pääsemme normaalivauhtiin takaisin”, Suppula jatkaa.

PARMAflow-ratkaisu on saatavilla myös vähäpäästöisenä vaihtoehtona PARMA GreenTM -teknologiaan perustuvia Parman vähähiilisiä ontelolaattoja käyttämällä.

Tutustu uuteen PARMAflow-ratkaisuun täällä ja ota yhteyttä asuinrakentamisen myyntitiimiimme.

 

Lisätietoja:

Markus Koski, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 0400 824 260
markus.koski@consolis.com

Henry Salo, toimitusjohtaja, Flow Modules
puh. 050 590 2091
henry.salo@flowmodules.com

Miikka Suppula, myyntijohtaja, Consolis Parma
puh. 040 647 4480
miikka.suppula@consolis.com