#PARMAexpress-joukkueet pinkovat yritysmaratonviestissä

#PARMAexpress-joukkueet pinkovat yritysmaratonviestissä

Kuntohuippunsa alkukesään ajoittaneet PARMAexpress-juoksijat kohtaavat yritysmaratonviestissä Helsingin Töölönlahdella 25.5.2018. Parman Myynnin, Tuotannon, Suunnittelun ja ”Muiden henkilöstöryhmien” joukkueet ottavat mittaa toisistaan kevään hauskimmassa juoksutapahtumassa. PARMAexpress-yhteisö haastaa myös kaikki rakennusalan toimijat laajasti mukaan.

#PARMAexpress-joukkueita on ensimmäistä kertaa yritysmaratonviestissä mukana peräti neljä. Tavoitteena on parantaa työhyvinvointia.

”Olimme viime vuonna mukana tapahtumassa yhden joukkueen voimin. Tämän vuoden haastekisa keräsi eri toimintojen joukkueet kasaan ennätysajassa”, sanoo Parman henkilöstöjohtaja Katriina Lehtonen.

”Yritysmaratonviesti on iloinen tapahtuma ja se innostaa henkilöstöämme positiivisella tavalla liikkumaan ja leikkimieliseen kisaan. Liikunnan merkitys työn tuottavuuteen on ilmeinen ja haluamme tukea vahvasti porukkaamme liikkeelle saavia hankkeita. Bonuksena tulee tapahtuman tuottojen käyttö alakouluikäisen lasten liikunnan edistämiseksi”, Lehtonen jatkaa.

Mikä yritysmaratonviesti?

Vuodesta 2009 alkaen järjestetty tapahtuma kerää lähes 350 eri yritystä ja 4000 osallistujaa. Yritysmaratonviestin järjestää nykyisin Suomen Olympiakomitean liiketoimintayksikkö yhteistyössä tapahtuman yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tavoitteena on järjestää hyvänmielen juoksutapahtuma, jonka osallistujat tekevät liikkumalla hyvää sekä työyhteisöllensä että suomalaiselle liikunnalle. Tapahtuman tuotoilla tuetaan alakouluikäisten lasten liikuntaa Lasten Liike iltapäivän kautta!

Lue lisää yritysmaratonviestistä.

Lisätietoja:

Katriina Lehtonen, henkilöstöjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5522
katriina.lehtonen@parma.fi

Petri Kähkönen, #PARMAexpress-ylikapteeni, Parma Oy
puh. 020 577 5532
petri.kahkonen@parma.fi