Parma toimittaa Kymiring-kilparadan betonielementit

Parma toimittaa Kymiring-kilparadan betonielementit

Iittiin rakennettava Kymiring tarjoaa maailmanluokan puitteet kansainvälisten moottoriurheilutapahtumien järjestämiseen ja ajoharjoitteluun. Uudella kilparadalla ajetaan ensimmäistä kertaa Suomessa MotoGPTM -luokan testiajot jo tänä kesänä elokuussa. Parma toimittaa kilparadan varikkorakennuksen betonielementit ja varikkoalueen betoniset turvakaiteet.

Parman toimitukseen kuuluvat kaikki varikkorakennuksen betonielementit. Myös betonielementtien suunnittelu ja asennus sisältyvät toimitukseen. Toimittajavalinnassa painoivat luotettavuus- ja turvallisuustekijät.

”Kansainvälisen tason vaatimustasoa vastaava ratojen, rakennusten ja laitteiden toteutus vaatii tiivistä yhteystyötä kaikilta hankkeen osapuolilta. Parma pystyi tarjoamaan selkeän kokonaistoimituksen erittäin nopealla aikataululla”, sanoo toimitusjohtaja Markku Pietilä Kymiring Oy:sta.

”Toimitusvarmuuden lisäksi luotamme toimittajan kykyyn toteuttaa hanke laadukkaasti tulevia huipputapahtumia silmällä pitäen. Myös kilparadan turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Varikkorakennuksessa käsitellään palavia aineita ja siksi betoni oli luonnollinen valinta rakennusmateriaaliksi”, Pietilä jatkaa.

Turvakaide-elementit toimitetaan radalle jo heinäkuussa ja varikkorakennuksen elementit asennetaan paikoilleen syksyllä 2019.

Mikä Kymiring?

KymiRingistä on tarkoitus tulla Pohjois-Euroopan johtava ajokoulutus-, liikenneturvallisuus- ja moottoriurheilukeskus. Iittiin, Kouvolan kupeeseen, rakennettava moottoriurheilun elämyskeskus toimii lähivuosina MotoGPTM -sarjan näyttämönä. Näillä ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruussarjan kilpailuilla on merkittävä taloudellinen vaikutus niin rata-alueen läheisyyteen kuin koko Suomelle.

Lue lisää Kymiringistä

 

Lisätietoja:

Teemu Hämäläinen, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5785
teemu.hamalainen@parma.fi

Markku Pietilä, toimitusjohtaja, Kymiring Oy
Puh. 050 045 5156
markku.pietila@kymiring.fi