Parma ja Kauhax solmivat pitkäaikaisen jatkosopimuksen työmaarappauksista

Parma ja Kauhax solmivat pitkäaikaisen jatkosopimuksen työmaarappauksista

Parma Oy ja Kauhax Oy ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen PARMArappaus-ratkaisuun liittyvistä työmaarappauksista. Yhtiöiden saumaton kumppanuus on jatkunut jo viidentoista vuoden ajan.

PARMArappaus-ratkaisussa työmaalla tehtävät sauma- ja pintarappaukset kuuluvat Parman vastuulle. Yhteistyössä TTY:n ja Weberin kanssa kehitetyn julkisivuratkaisun työmaarappausten kumppanina on alusta alkaen toiminut Kauhax.

”Tarjoamme asiakkaillemme PARMArappaus-julkisivut ns. avaimet käteen – periaatteella työmaarappaukset sisältäen. Elementtitoimittajan, työmaan ja rappausurakoitsijan yhteistyön tulee toimia kitkattomasti laadukkaan lopputuotteen varmistamiseksi. Kauhax on täyttänyt ne vaatimukset, jotka tällainen yhteispeli hyvältä kumppanilta vaatii”, kertoo Parman toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

”Meille laatu on ykkösasia. Olemme erikoistuneet maalaus- ja tasoitetöihin sekä julkisivurappauksiin ja koulutamme työntekijämme alusta alkaen laadun varmistamiseksi. Uskon, että tällä osaamisella voimme jatkossakin taata Parmalle sellaiset työsuoritukset, jotka ovat tämän pitkän yhteistyön takana”, sanoo toimitusjohtaja Markku Kaukinen Kauhax Oy:sta.

Jo yli 350 000 neliömetriä rapattuja julkisivuja

Yhteistyössä asiakkaiden, TTY:n ja Weberin kanssa kehitetty PARMArappaus on laadukas, nopea ja kustannustehokas ratkaisu saumattomien ja värikkäiden julkisivujen toteuttamiseen. Vakiovärejä on yli kaksisataa ja ainoastaan liikuntasaumat erottuvat julkisivuissa. Tuotteen tekninen toimivuus on varmistettu testaamalla ja yli 350 000 neliömetriä toimitettuja julkisivuja vahvistaa tuotteen toimivan myös käytännössä.

PARMArappaus koostuu tehtaalla tehtävästä sandwich-rakenteesta, jossa pohjarappaus on valmiina. Työmaalla toteutetaan saumojen rappaus ja julkisivujen viimeistely värillisellä rappauskerroksella. Valmistusmenetelmän ansiosta paksurappaus on erittäin nopea toteuttaa ja työmaalla voidaan aloittaa tarvittaessa lämmitys etuajassa. Julkisivuelementteihin voidaan asentaa myös ikkunat suojattuina ja ikkunapelteineen valmiiksi tehtaalla lisäpalveluna.

Lue lisää PARMArappauksesta.

Katso PARMArappaus-video.

 

Kuvassa vasemmalta: myyntipäällikkö Antti Saarela Parmalta, toimitusjohtaja Markku Kaukinen Kauhaxilta ja yksikönpäällikkö Tommi Suominen Parmalta.

Lisätietoja:

Jarmo Viljanen, toimitusjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5521
jarmo.viljanen@parma.fi

Markku Kaukinen, toimitusjohtaja, Kauhax Oy
puh. 0400-828 967
markku.kaukinen@kauhax.fi