Nyt tuli turvallisuusjytky – Parman Kotkan tehdas voitti jälleen toimialakisan

Nyt tuli turvallisuusjytky – Parman Kotkan tehdas voitti jälleen toimialakisan

Parman Kotkan betonielementtitehdas on voittanut betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun 2018. Voitto on Kotkan tehtaalle jo toinen, sillä yksikkö voitti kilpailun myös vuonna 2011. Tuotantolaitos on toiminut ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia vuodesta 2010 lähtien.

Betoniteollisuuden valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu on järjestetty vuosittain vuodesta 2009 alkaen. Parma on ollut alusta alkaen mukana ja menestys on parantunut vuosien saatossa. Vuoden 2018 kilpailussa 13 parhaan elementtitehtaan joukossa oli peräti 11 Parman ja sen tytäryhtiö Rajavillen yksikköä.

”Työturvallisuuskilpailu on yksi hyvä tapa mittaroida tekemistämme. Samalla se kannustaa positiivisella tavalla parantamaan suoritusta paikkakuntien ja yritysten välisessä vertailussa”, sanoo Parman turvallisuuspäällikkö Katja Salmi.

”Tavoitteenamme on saavuttaa Nolla tapaturmaa –työturvallisuuskulttuuri koko Consolis konsernissa. Työ kohti tätä kunnianhimoista tavoitetta jatkuu Kotkan tehtaan esimerkin siivittämänä”, Salmi jatkaa.

”Työturvallisuudesta huolehtiminen on koko joukkueen tekemisestä kiinni ihan samalla tavalla kuin Slovakiassa jääkiekon MM-kisoissa. Kun jokainen sitoutuu sataprosenttisesti yhteiseen päämäärään, voidaan tehdä tällaisia sankaritekoja niin kiekkokaukaloissa kuin betonielementtitehtaillakin”, sanoo Kotkan tehdaspäällikkö Jari Karvonen.

”Kiitos on paikallaan koko tehtaan porukalle. Todellisia työturvallisuuden betonileijonia koko jengi”, Karvonen lataa.

Lue lisää betoniteollisuuden työturvallisuuskilpailun 2018 tuloksista

 

Lisätietoja:

Katja Salmi, turvallisuuspäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5563
katja.salmi@parma.fi

Jari Karvonen, tehdaspäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5908
jari.karvonen@parma.fi