Munkkivuoren Lapinmäentien korttelin ensimmäisen tornitalon elementit Parmalta

Munkkivuoren Lapinmäentien korttelin ensimmäisen tornitalon elementit Parmalta

Parma toimittaa entisen Pohjolan pääkonttorin alueelle rakennettavan ensimmäisen uuden asuintornin, As Oy Ilveshovin, betonielementit. Perinteikkään länsihelsinkiläisen Munkkivuoren ostarin läheisyyteen rakennetaan kaikkiaan seitsemän asuintornia ja peräti 700 uutta asuntoa lähivuosina. Kyseessä on SRV:n omakehitteinen hanke, joka istuu erittäin hyvin yrityksen strategiaan kaupunkikeskusten kehittäjänä ja rakentajana. Kahden ensimmäisen talon ostaja on LähiTapiola.

Ilveshovin kohde muodostuu yhdestä kerrostalosta, jonka torniosa on 8-kerroksinen ja lamelliosa 4-kerroksinen. Kohteeseen sisältyy 75 asuntoa sekä 5 liikehuoneistoa.

Parman kokonaistoimitukseen sisältyvät kaikki kohteen betonielementit. Korkealaatuiseen julkisivutoimitukseen sisältyvät alempien kerrosten luonnonkiviverhotut elementit sekä korkeammalla käytetyt aaltoprofiloidut valkobetoniseinät ja PARMArappaus järjestelmällä toteutettavat rapatut julkisivut.

”Parma tuli mukaan tähän hankkeeseen jo aikaisessa vaiheessa ja mm. julkisivuratkaisu on kehitetty hyvässä yhteistyössä arkkitehdin ja eri osapuolten kanssa”, kertoo hankintainsinööri Aimo Knuutila SRV Rakennus Oy:sta.

”Elementtien saatavuus oli tämän kohteen osalta merkittävin tekijä elementtitoimittajan valinnassa. Toki Parma on meille tuttu ja varma kumppani jo entuudestaan”, Knuutila jatkaa.

Ilveshovin elementtitoimitukset alkavat syksyllä 2018 ja kohteen on määrä valmistua alkuvuodesta 2020.

Piristysruiske 50-luvun lähiölle

Vehreän ja perinteikkään Munkkivuoren alueen läheisyyteen uudisrakentaminen tuo noin 700 uutta asukasta. Kantakaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevan lähiön elämä vilkastuu uusien asukkaiden ja liiketoiminnan myötä. Valmiit palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet tekevät hankkeesta houkuttelevan.

“Lapinmäentie 1 on hyvä esimerkki SRV:n hankekehityksestä, ja se sopii hyvin strategiaamme kaupunkikeskusten rakentajana. Keskeisellä sijainnilla, hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä olevilla asunnoilla on kova kysyntä”, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen sanoo.

”Olemme iloisia saadessamme toteuttaa SRV:n kanssa Munkkivuoren asuntohankkeen. Hanke sijaitsee valmiissa kaupunkirakenteessa arvostetulla alueella, mikä luo erinomaiset edellytykset projektille. Kokonaisuus on hyvin ainutlaatuinen ja tukee strategiaamme sijoittaa kasvukeskuksissa sijaitseviin, erinomaisten liikenneyhteyksien sekä monipuolisten palveluiden läheisyydessä oleviin asuntokohteisiin, kertoo LähiTapiolan kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

Lue lisää Lapinmäentie 1 hankkeesta

Lisätietoja:

Hannu Hieperi, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5205
hannu.hieperi@parma.fi

Aimo Knuutila, hankintainsinööri, SRV Rakennus Oy
Puh. 040-830 5730
aimo.knuutila@srv.fi

Antero Nuutinen, johtaja, SRV Rakennus Oy
Puh. 040-531 4918
antero.nuutinen@srv.fi

Kim Särs, kiinteistörahastojohtaja, LähiTapiola
Puh. 040-501 9981