Metsävadelmantie on Consolis Parman sadas tekniikkahormikohde

Metsävadelmantie on Consolis Parman sadas tekniikkahormikohde

Rakennuspetäjä Oy on tilannut Tuusulaan rakennettavan, A-kruunu Oy Tuusulan Metsävadelmantien ontelolaatat ja tekniikkahormit Consolis Parmalta. Asuntomessualueen välittömään läheisyyteen rakennettavaan kohteeseen tulee 76 asuntoa ja sen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy. Metsävadelmantie on jo sadas Parman tekniikkahormielementtien toimituskohde.

Parman tekniikkahormi on elementti, johon talotekniikka on integroitu valmiiksi tehtaalla. Rakennuspetäjällä on hyviä kokemuksia tekniikkahormien käytöstä, joihin perustuen tuotevalinta tässäkin kohteessa tehtiin.

”Valmiit tekniikkahormielementit nopeuttavat rakentamista ja parantavat laatua. Esimerkiksi läpivientien äänivuodot voidaan elementtiratkaisulla eliminoida tehokkaasti”, sanoo tuotantojohtaja Jouni Pasanen Rakennuspetäjä Oy:sta.

”Paikalla tehtyjen hormiläpivientien hankalat muotitukset ovat alttiita työvirheille ja elementtivaihtoehdon ansiosta rakenteesta saadaan kerralla valmis. Elementtitoimittajan valinnassa painoivat hyvät kokemukset aikaisemmista toimituksista ja kustannustehokkuus”, Pasanen jatkaa.

Betonielementtien toimitukset alkavat alkukeväällä 2021 ja Metsävadelmantien asuntojen on määrä valmistua kesällä 2022.

Lue lisää hankkeesta A-kruunun verkkouutisesta

Lisätietoja:

Timo Onnela, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5937
timo.onnela@consolis.com

Jouni Pasanen, tuotantojohtaja, Rakennuspetäjä Oy
puh. 040 592 3480
jouni.pasanen@rakennuspetaja.fi