Matinkylän jäähalliin Consolis Parman betonielementit

Matinkylän jäähalliin Consolis Parman betonielementit

Consolis Parma toimittaa Espoon Matinkylään rakennettavan jääurheilukeskuksen ensimmäisen vaiheen betonielementit. Matinkylän urheilupuistoon sijoittuvaan uudisrakennukseen tulee kolmiratainen jäähalli oheistiloineen. Hankkeen tilaaja on Espoon Jääurheilun Tuki ry.

Espoon jääurheilukeskuksen rakentaminen on ollut suunnitteilla jo useita vuosia. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettava uusi jääurheilukeskus korvaa puretun vanhan liigahallin ja siihen tulee oheistilat kolme jääkiekkokaukaloa käsittävän jäähallin lisäksi.

”Betonielementtitoimittajan valinnassa korostuivat kokemus ja toimitusvarmuus. Uskon, että Parmalla on edellytykset vastata kaupungin asettamiin tavoitteisiin tämän korkeatasoisen hankkeen rakentamisessa”, sanoo toiminnanjohtaja Jari Nyberg Espoon Jääurheilun Tuki ry:stä.

”Jääurheilukeskus parantaa espoolaisten lasten ja nuorten jääurheilumahdollisuuksia huomattavasti. Materiaalivalinnoilla tavoitellaan pitkää käyttöikää, vähäistä huollon tarvetta ja turvallisuutta rakennuksen käytön aikana”, Nyberg lisää.

Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto arkMILL Oy. Kohteen betonielementtien asennukset alkavat kesäkuun puolivälissä ja niiden on määrä valmistua kesän aikana.

Lue lisää jäähallista Bluesin sivuilta

 

Lisätietoja:

Satu Parikka, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5525
satu.parikka@consolis.com

Jari Nyberg, toiminnanjohtaja, Espoon Jääurheilun Tuki ry
puh. 0400 432 906
toiminnanjohtaja@ejut.fi