LänsiAuton uuden Espoon autotalon elementit Parmalta

LänsiAuton uuden Espoon autotalon elementit Parmalta

Parma toimittaa Espoon Suomenojalle rakennettavan LänsiAuton uuden myymälän betonielementit. Rakennushanke on LänsiAuton mukaan autoalan merkittävin investointi tänä vuonna ja uusi liike työllistää valmistuttuaan noin 100 henkilöä.

Parman toimitukseen kuuluvat kohteen betonielementit paikoilleen asennettuina.

”Betonirakenteisiin päädyttiin mm. paloteknisten ominaisuuksien ja pitkän käyttöiän takia. Lisäksi pitkien jännevälien toteuttaminen etenkin huoltotilojen toiminnallisuuden varmistamiseksi oli tärkeä peruste betonivaihtoehdolle”, kertoo projektin johdosta vastaava Juha Jokela Qtio Oy:stä.

”Valitsimme Parman elementtitoimittajaksi aikaisempien kokemusten perusteella. Kilpailukykyisen kokonaisuuden lisäksi toimitusvarmuus ja laatu olivat merkittäviä tekijöitä toimittajavalinnassa tässä korkeatasoisessa hankkeessa”, Jokela jatkaa.

Elementtien toimitukset alkavat tuota pikaa ja asennukset valmistuvat syyskuussa 2018.

Edustavat myyntitilat ja korjaamopalvelut

Investointi liittyy autokaupan muutokseen, kun LänsiAuto aloittaa Toyotan jälleenmyyjänä Espoossa keväällä 2019.

”Rakennamme Toyotalle ja Opelille erilliset ja eksklusiiviset myymälät, joita tukevat yhteiset korjaamo- ja vaihtoautotoiminnot. Tavoitteemme on, että uudesta LänsiAuto Espoosta tehdään enemmän Toyota- ja Opel-kauppaa kuin mistään muualta”, sanoo LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

”Korjaamo palvelee yli sataa autoilijaa päivässä, joten tästä tulee myynniltään yksi Suomen suurimmista autotaloista”, Köninki jatkaa.

Lisätietoja:

Salla Saikkonen, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5216
salla.saikkonen@parma.fi

Tommi Köninki, toimitusjohtaja, LänsiAuto Oy
puh. 010 525 20
tommi.koninki@lansiauto.fi

Juha Jokela, projektinjohtaja, Qtio Oy
puh. 0400 502 837
juha.jokela@qtio.fi