Koko Parman henkilöstö osallistuu hiljaiseen hetkeen torstaina 26.4.

Koko Parman henkilöstö osallistuu hiljaiseen hetkeen torstaina 26.4.

Koko Parman, Rajavillen ja Parma Railin henkilöstö osallistuu rakennusalan hiljaiseen hetkeen huomenna torstaina 26.4.2018. Hiljaisella hetkellä kunnioitetaan tapaturmaisesti vuonna 2017 rakennustöissä menehtyneiden muistoa ja mietitään työturvallisuuden tärkeyttä.

Kuluvalla viikolla vietetään maailmalla tapahtumaa International Workers’ Memorial Day. Hiljaisen hetken taustatoimijat ovat Rakennusliitto ry, Rakennusteollisuus RT ja Ammattiliitto PRO.

”Olemme mukana hiljaisessa hetkessä täydellä sydämellä. On erittäin tärkeää pysähtyä hetkeksi, sillä rakentamisessa riskit ovat suuret ja tapaturman seuraukset voivat olla hyvin vakavia”, muistuttaa Parman turvallisuuspäällikkö Katja Salmi.

Työturvallisuuteen panostaminen näkyy tuloksissa

Parma aloitti johdonmukaiset toimenpiteet työturvallisuuden parantamiseksi jo yli kymmenen vuotta sitten. Tapaturmataajuutta kuvaava suhdeluku on pudonnut murto-osaan lähtötasosta. Viime vuonna yhtiön tapaturmataajuutta kuvaava suhdeluku oli 5,7 kpl miljoonaa työtuntia kohden.

”Määrätietoiset panostukset työturvallisuuteen näkyvät tuloksissa ja päivittäisessä tekemisessä. Toimialavertailussa pärjäämme hyvin, mutta tekemistä riittää”, sanoo Salmi.

”Teemme töitä paremman työturvallisuuden eteen jatkuvan parantamisen periaatteella. Parhaillaan päivitetään työtehtäväkohtaisia riskiarviointeja varmistaaksemme, että kaikki riskipaikat on tunnistettu ja niihin kohdistetaan tarvittavat parannustoimenpiteet”, lupaa Salmi.

Lue lisää hiljaisesta hetkestä Rakennusteollisuuden sivuilta.

 

Lisätietoja:

Katja Salmi, turvallisuuspäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5563
katja.salmi@parma.fi