Kalajoen Marinan rantamuurit Consolis Parmalta

Kalajoen Marinan rantamuurit Consolis Parmalta

Kalajoen Marina on hiekkasärkistään tunnetun kaupungin matkailukeskukseen rakentuva tasokas ja merellinen veneily- ja virkistyskeskus. 150-paikkaiseen vierasvenesatamaan liittyvä kotisatama-allas toteutetaan Parman 20 tonnia painavilla betonimuurielementeillä. Tilaaja on hankkeen urakoitsija Oteran Oy.

Kalajoen Marina tukee koko Suomen rannikon matkailullista tunnettuutta ja vahvistaa kaupungin hiekkasärkkien asemaa vetovoimaisena merellisenä matkailukeskuksena. Alueelle on jo valmistunut moderneja majoitusrakennuksia ja vierasvenesataman on määrä valmistua vuoden 2025 loppupuolella. Parman toimitukseen sisältyy lähes 300 erillistä kotisatama-altaan tukimuurielementtiä.

”Kustannustehokas elementtivaihtoehto on suunniteltu tähän kohteeseen sujuvan rakentamisen mahdollistamiseksi. Tällaisessa markkinatilanteessa luotettavuus oli tärkeä tekijä betonielementtien toimittajan valinnassa ja valitsimme Parman erityisesti toimitusvarmuuden takia”, sanoo työpäällikkö Matti Huttunen Oteran Oy:sta.

”Elementtien toimitukset alkavat kesäkuussa ja niiden asentaminen jatkuu kesän ajan syyskuulle saakka. Modernilla ja laadukkaalla vierasvenesatamalla on suuri merkitys koko alueen kasvun ja kansainvälistymisen kannalta. Siksi on tärkeää, että myös betonielementtien toimitukset tapahtuvat täsmällisesti”, Huttunen jatkaa.

Katso video Kalajoen Marinasta täältä.

 

Lisätietoja:

Miika Mannila, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 844 3317
miika.mannila@consolis.com

Matti Huttunen, työpäällikkö, Oteran Oy
puh. 044 7512375
matti.huttunen@oteran.fi