Kaksi kärkisijaa Consolis Parmalle työturvallisuus­kilpailussa

Consolis Parman vahva panostus työturvallisuuteen tuottaa näkyviä tuloksia. Yhtiön betonielementtitehtaat nousivat toimialan työturvallisuuskilpailussa sijoille 2 ja 3. Elementtitehtaat -sarjan kärkikymmenikköön sijoittui peräti kuusi Parman tehdasta.

Consolis Parman betonielementtitehtaat menestyivät jo kahdettatoista kertaa järjestetyssä betoniteollisuuden turvallisuuskilpailussa jälleen erinomaisesti. Kilpailun elementtitehtaat -sarjaan osallistui 38 tehdasta 11 eri yrityksestä. Parman Haukiputaan tehdas sijoittui kilpailussa toiseksi ja kolmannen sijan saavutti yhtiön Nummelan tehdas. Kilpailun voittoon kiri Ruduksen Kotkan tehdas.

Parman määrätietoiset toimenpiteet työturvallisuuden parantamiseksi näkyvät tuloksissa kautta linjan. Kymmenen parhaan betonielementtitehtaan joukosta löytyvät kärkikolmikkoon yltäneiden tehtaiden lisäksi yhtiön Nurmijärven, Kotkan, Oulun ja Forssan tehtaat.

“Olemme olleet vuosittaisessa kisassa mukana alusta alkaen ja kilpailu edistää sopivassa hengessä työturvallisuuden parantamiseksi tehtävää työtä meillä ja koko toimialalla. Yritysten ja tehtaiden välinen kilpailu tuo läpinäkyvyyttä toimintaan ja voimme oppia toisiltamme hyviä käytäntöjä”, sanoo turvallisuuspäällikkö Katja Salmi Consolis Parmalta.

”Olemme tehneet turvallisuusasioita näkyviksi monilla eri tavoilla ja teemoittamalla asioita haemme jatkuvasti uutta lähestymistapaa kehitystyöhön. Tänä vuonna painotamme puuttumista, sillä turvallisuustyötä on tehtävä yhdessä ja koko henkilöstön toimesta. Tällainen ennakointi ja kaverista välittäminen on parasta mahdollista turvallisuustyötä”, Salmi painottaa.

”Haluan kiittää kaikkia parmalaisia sitoutuneesta työstä ja kisaan osallistuneita yhtiöitä avoimesta kilpailuhengestä. Lisäksi haluan välittää vilpittömät onnittelut kaikille sarjavoittajille”, Salmi päättää.

Mikä työturvallisuuskilpailu?

Betoniteollisuuden valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu on järjestetty vuodesta 2009 alkaen. Vuoden 2021 kisassa oli mukana kaikkiaan 50 tuotantolaitosta kolmessa eri sarjassa.

Lue lisää Betoniteollisuus ry:n uutisesta