K3 Logistics North logistiikkarakennuksen elementit Consolis Parmalta

K3 Logistics North logistiikkarakennuksen elementit Consolis Parmalta

Kuva: YIT Suomi Oy

Consolis Parma toimittaa Helsinki-Vantaan lentokentän välittömään läheisyyteen rakennettavan uuden logistiikkakeskuksen, K3 Logistics Northin betonielementit. Logistiikka- ja toimistorakennuksen kokonaispinta-ala on noin 22 000 neliömetriä ja toimitukseen kuuluvat kaikki rakennuksen betonielementit. Tilaaja on YIT Suomi Oy.

Vantaan Viinikkalaan lentoaseman kupeeseen on noussut suosittu logistiikkarakennusten alue. Tikkurilantien varteen rakennettava K3 Logistics North on viimeinen K3-nimiselle alueelle rakennettavista kiinteistökehityskohteista. Kohteen betonielementtirunko koostuu pilareista, palkeista, ontelolaatoista ja tehokkaista TEK-kattoelementeistä.

”Betonielementtirungon mitoitus sopii moduulijakonsa puolesta erinomaisesti hyllyvarastoksi tarkoitettuun rakennukseen. Betonirakennetta tässä lentomelualueelle rakennettavassa kohteessa puolsi myös äänitekniikka, sillä etenkin toimistojen yläpohjarakenteisiin saadaan paksulla ontelolaatalla äänieristävyyttä”, sanoo hankintainsinööri Hannu Surakka YIT Suomi Oy:sta.

”Parman valintaa puolsivat hyvät kokemukset edellisistä vastaavista hankkeista K3-alueella, luotettavaksi todettu toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus. Parman kanssa saatiin kohteesta räätälöityä meille soveltuva kokonaisuus ja kokonaistoimitus yhdeltä toimittajalta on tilaajalle selkeä ratkaisu”, Surakka lisää.

Betonielementtien toimitukset alkavat marraskuussa ja valmistuvat alkutalvella 2021. Rakennuksen on tarkoitus valmistua keväällä 2022.

Lue lisää

 

Lisätietoja:

Markku Rotko, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5533
markku.rotko@consolis.com

Hannu Surakka, hankintainsinööri, YIT Suomi Oy
puh. 050 5600 434
hannu.surakka@yit.fi