Joulunajan elementtitoimitukset sujuvat hyvällä ennakoinnilla

Joulunajan elementtitoimitukset sujuvat hyvällä ennakoinnilla

Joulunajan pyhäpäivät ovat jo oven takana ja Parman väki valmistautuu keräämään voimia läheisten parissa. Tehtaillamme ei valeta elementtejä välipäivinä, mutta toimitukset mahdollisesti käynnissä oleville työmaille hoidetaan asianmukaisesti. Välipäivien ajalle osuvista toimituksista on syytä sopia hyvissä ajoin, jotta rakentaminen sujuu keskeytyksittä.

Parman tehtailla vietetään pääsääntöisesti joululomaa joulun ja uudenvuoden välisen ajan. Tuotanto on normaalisti käynnissä joulunalusviikon ja jälleen vuoden 2020 alusta 7.1.2020 alkaen.

”Sujuvien toimitusten varmistamiseksi tuotannonsuunnittelussa tulee aina olla ajantasainen tieto kohteen rakennusaikataulusta. Siksi on tärkeää, että projektinhoidon henkilöstöllemme ilmoitetaan välittömästi, mikäli ennalta sovitut aikataulut muuttuvat”, kertoo projektitoimiston päällikkö Marko Valtanen Parmalta.

Kuljetustilaukset tehtävä viisi arkipäivää ennen toimitusta

Joulunpyhät tulee huomioida myös kuljetustilausten osalta. Mikäli työmaat tarvitsevat elementtejä välipäivinä, on kuljetus tilattava viisi arkipäivää ennen toimitusta.

”Lähettämötoiminnoista ja kuljetustilauksista vastaava henkilöstömme on valmiudessa myös välipäivien elementtitoimituksiin. Jotta lastausjärjestelyt ja kuljetukset saadaan asianmukaisesti hoidettua, on sopimustemme mukaista viiden arkipäivän minimivaroaikaa noudatettava”, sanoo Parman projektihallinnasta vastaava Aki Loikkanen.

Parman projektinhallinnan yhteystiedot löydät täältä ja kuljetustilauskeskuksen yhteystiedot täältä.

Muistutus ontelolaattojen vesireikien poraamisesta

Ontelolaattoihin kertyvän veden jäätyminen voi aiheuttaa laatan rikkoutumisen. Vesireikien toimivuus onkin syytä nyt varmistaa työmaalla.

”Osaa ontelolaattojen vesirei’istä ei voida tehtaalla toteuttaa ja työmaan velvollisuutena on tarkistaa vesireikien toimivuus. Työmaaryhmämme käyvät avaamassa työmailla havaitut ummessa olevat vesireiät ja voimme suorittaa myös työmaan kontolle kuuluvien vesireikien porauksen lisätyönä”, Loikkanen muistuttaa.

Ontelolaattojen vesireikiä koskeva pikaohje löytyy täältä.

 

Lisätietoja:

Aki Loikkanen, projektijohtaja, Parma Oy
Puh. 020 577 5302
aki.loikkanen@consolis.com

Marko Valtanen, projektitoimiston päällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5444
marko.valtanen@consolis.com