Joulunajan elementtitoimitukset sujuvat hyvällä ennakoinnilla

Joulunajan elementtitoimitukset sujuvat hyvällä ennakoinnilla

Joulu on jo oven takana ja Consolis Parman väki valmistautuu lepohetkiin läheisten parissa. Tehtaillamme ei valeta elementtejä välipäivinä, mutta toimitukset mahdollisesti käynnissä oleville työmaille hoidetaan asianmukaisesti. Välipäivien ajalle osuvista toimituksista on syytä sopia hyvissä ajoin, jotta rakentaminen työmailla sujuu keskeytyksittä.

Consolis Parman tehtailla vietetään pääsääntöisesti joululomaa vuoden viimeisellä viikolla. Tuotanto on normaalisti käynnissä joulunalusviikon ja jälleen vuoden 2022 alusta alkaen.

”Sujuvien toimitusten varmistamiseksi tuotannonsuunnittelussa tulee aina olla ajantasainen tieto kohteen rakennusaikataulusta. Siksi on tärkeää, että projektinhoidon henkilöstöllemme ilmoitetaan välittömästi, mikäli ennalta sovitut aikataulut muuttuvat”, kertoo projektijohtaja Anssi Vartiainen Consolis Parmalta.

Kuljetustilaukset tehtävä viisi arkipäivää ennen toimitusta

Joulunpyhät tulee huomioida myös kuljetustilausten osalta. Mikäli työmaat tarvitsevat elementtejä välipäivinä, on kuljetus tilattava viisi arkipäivää ennen toimitusta.

”Lähettämötoiminnoista ja kuljetustilauksista vastaava henkilöstömme on valmiudessa myös välipäivien elementtitoimituksiin. Jotta lastausjärjestelyt ja kuljetukset saadaan asianmukaisesti hoidettua, on sopimustemme mukaista viiden arkipäivän minimivaroaikaa noudatettava”, Anssi Vartiainen jatkaa.

Parman projektinhallinnan yhteystiedot löydät täältä ja kuljetustilauskeskuksen yhteystiedot täältä.

Muistutus ontelolaattojen vesireikien poraamisesta

Ontelolaattoihin kertyvän veden jäätyminen voi aiheuttaa laatan rikkoutumisen. Vesireikien toimivuus onkin syytä nyt varmistaa työmaalla.

”Osaa ontelolaattojen vesirei’istä ei voida tehtaalla toteuttaa ja työmaan velvollisuutena on tarkistaa vesireikien toimivuus. Työmaaryhmämme käyvät avaamassa työmailla havaitut ummessa olevat vesireiät ja voimme suorittaa myös työmaan kontolle kuuluvien vesireikien porauksen lisätyönä”, Vartiainen muistuttaa.

Ontelolaattojen vesireikiä koskeva pikaohje löytyy täältä.

Lisätietoja:

Anssi Vartiainen, projekti- ja suunnittelujohtaja, Consolis Parma
puh. 040 584 0346
anssi.vartiainen@consolis.com