Jo yli 20 vuotta hyytävää yhteistyötä

Jo yli 20 vuotta hyytävää yhteistyötä

Kuva: KWH Freeze

Consolis Parma toimittaa Helsinki-Vantaan lentokentän välittömään läheisyyteen rakennettavan pakkasvaraston laajennuksen KWH Freezelle. Yhteistyö Suomen johtavan pakkasvarastotoimijan kanssa on jatkunut jo yli 20 vuoden ajan ja uuden tilauksen taustalla olivat hyvät kokemukset aikaisemmista hankkeista. Laajennuksen pinta-ala on noin 5 000 neliömetriä.

KWH Freezellä on Viinikkalan alueella lentoaseman kupeessa lähes satatuhatta neliömetriä toimitilaa. Consolis Parma on ollut mukana jo yli kymmenessä yhtiön rakennusprojektissa alueella. Uuden varastolaajennuksen betonielementtirunko koostuu pilareista, palkeista, ontelolaatoista, tehokkaista TEK-kattoelementeistä ja pienestä määrästä seinäelementtejä.

”Korkea laatu ja aikataulujen pitävyys ovat tekijöitä, joita arvostamme korkealle näissä projekteissa. Parma on toiminut kumppaninamme projektinjohtourakkana toteutetuissa rakennushankkeissa jo pitkään ja yhtiö on vastannut odotuksiimme tärkeässä runkotoimittajan roolissa”, sanoo KWH Freezen toimitusjohtaja Peter Lång.

”Betonielementtitoimitukseen sisältyy tässä laajennuksessa myös elementtien asennus- ja valutyöt. Kokonaistoimitus helpottaa tilaajan projektinhallintaa ja pienentää toteutusriskejä. Toimittajavalinnan perusteena oli tälläkin kertaa toki myös kilpailukykyinen hinta”, Lång lisää.

Betonielementtien toimitukset alkavat toukokuussa ja valmistuvat elokuussa 2021. Rakennuksen on tarkoitus valmistua helmikuussa 2022.

Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Markus Marttinen, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 529 5286
markus.marttinen@consolis.com

Peter Lång, toimitusjohtaja, Oy KWH Freeze Ab
puh. 020 778 6200
peter.lang@kwhfreeze.fi