Jo puoli miljoonaa neliötä PARMArappaus-julkisivuja

Jo puoli miljoonaa neliötä PARMArappaus-julkisivuja

Consolis Parman rappausperheeseen kuuluvia PARMArappaus-julkisivuja on toimitettu jo yli 500 000 neliömetriä. Kaksikymmentä vuotta markkinoilla ollut ratkaisu on vakiinnuttanut asemansa paksurappauksella toteutettavien julkisivujen toteuttamisessa.

PARMArappaus -julkisivujen menestystarina perustuu paksurapattujen julkisivujen hyvään maineeseen ja näyttävään ulkonäköön. Laadukkaan tuotteen takana on tiivis yhteistyö työmaarappauksista vastanneen Kauhax Oy:n kanssa.

”Rappari on yksi perinteisimmistä rakennusalan erikoisosaajista. Tuotteet ja työmenetelmät ovat vuosien saatossa kehittyneet, mutta onnistunut rappaus vaatii edelleen hyviä kädentaitoja”, sanoo toimitusjohtaja Markku Kaukinen Kauhaxilta.

“Olemme tehneet Parman kanssa yhteistyötä PARMArappaus -tuotteen osalta jo parikymmentä vuotta. Haluamme vaalia korkeaa ammattiosaamista ja edellytämme rappareiltamme sitoutumista laadun tekemiseen. Suorat seinät, tasaiset värit ja huolellisesti tehdyt liittymäkohdat ovat varmasti niitä tekijöitä, mihin tämän rappaustuotteen suosio perustuu”, Kaukinen jatkaa.

Jyrki Salorinta vastaa Parman rappaustuotteista

Pitkän linjan parmalainen, Jyrki Salorinta, aloitti tämän vuoden alussa Parman rappaustuotteista vastaavana tuotepäällikkönä. Salorinnan vastuulle kuuluvat sekä PARMArappaus- että PARMArappausblock -tuotteiden suunnittelunohjaus, kumppaniyhteistyö ja tuki hankintaorganisaatiolle.

”Uudisrakentamisessa rapattujen julkisivujen käyttö lisääntyi 1990-luvulla. Kehitimme oman elementtitehtaalla esivalmistettavan rapatun PARMArappaus-elementtijärjestelmän tähän kysyntään vastataksemme jo kaksikymmentä vuotta sitten”, Jyrki Salorinta kertoo.

”Huomasimme jo alkuaikoina, että perinteisen sandwich-tekniikan ja tehdasrappauksen yhdistävällä ratkaisulla voimme toimittaa elementit asiakkaalle täysin valmiina vastaten sekä suunnittelusta että valmiista rappauspinnoista työmaarappauksista huolehtien”, Salorinta jatkaa.

”Olen tehnyt rappauskohteidemme työmailla töitä jo pitkään ja on hienoa jatkaa tämän huipputuotteen parissa uudessa tehtävässä. Piristävä uutuus rappausperheeseen on Lammin Betonin kanssa yhdessä kehittämämme ratkaisu, missä rappausalustana toimii betoniharkko”, Salorinta päättää.

Lue lisää PARMArappausblock -ratkaisusta täältä.

PARMArappaus-tuotteiden uudet detaljisarjat netissä

PARMArappaus- ja PARMArappausblock -tuotteiden uudet detaljisarjat löytyvät Parman verkkosivuilta Suunnittelu- ja materiaalit -osiosta täältä.

 

Lisätietoja:

Jyrki Salorinta, tuotepäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 757 8567
jyrki.salorinta@consolis.com

Markku Kaukinen, toimitusjohtaja, Kauhax Oy
puh. 040 082 8967
markku.kaukinen@kauhax.fi