Jani Alanne on nimitetty Consolis Parman talousjohtajaksi

Jani Alanne on nimitetty Consolis Parman talousjohtajaksi

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma (Parma Oy) on nimittänyt yhtiön talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi KTM Jani Alanteen. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään 26.1.2023 talousjohtajana toimivan Pasi Taipaluksen siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen.

Jani Alanne siirtyy Parmalle Nordic Waterproofing Oy:stä, missä hän on toiminut business control -toiminnosta vastaavana johtajana. Alanteella on pitkä, yli 20 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon johtotehtävissä rakennusalalla.

”Jani on osaava talousammattilainen, jolla on vahva ja monipuolinen kokemus projektiliiketoiminnasta, sekä controlling- ja taloustoimintojen johtamisesta rakentamisen parissa. Olen erittäin iloinen, että saamme hänet mukaan johtoryhmäämme hiljattain uudistetun strategiamme toimeenpanovaiheessa. Janin taloustaitojen tuella meillä on kaikki edellytykset onnistua tällä muutosmatkalla”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Parman vahva näkemys laadukkaasta valmisosarakentamisesta ja hyvinvoinnin tuottamisesta koko yhteiskunnalle innostaa. Arvostan myös suuresti sitä, miten kunnianhimoisesti kestävä kehitys ja vastuullisuus on huomioitu yhtiön strategiassa. Odotan mielenkiinnolla, että pääsen oppimaan uutta ja tekemään laaja-alaisesti yhteistyötä Parman johdon, talousammattilaisten ja muiden tiimien kanssa”, Jani Alanne sanoo.

Alanne raportoi tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle ja hänen toimipaikkansa on Nummela.

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, Toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com