Iloisia vauvauutisia – tekniikkahormi täydentää tuoteperheen!

Iloisia vauvauutisia – tekniikkahormi täydentää tuoteperheen!

Parman tekniikkatuotteet tuoteperhe on uusiutunut. Parman tekniikkalaattojen rinnalla voidaan nyt käyttää uusia tekniikkahormielementtejä. Samassa yhteydessä tekniikkaseinien valmistus on lopetettu.

Parman tekniikkahormi on uusi hormielementti, johon talotekniikka on integroitu mukaan tekniikkalaattojen tavoin. Tekniikkahormielementti soveltuu käytettäväksi tekniikkalaattojen yhteydessä, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden rakenneratkaisujen yhteydessä.

”Rakentamisen tuottavuuden parantaminen esivalmistusastetta nostamalla on yksi toimintamme ohjenuorista. Siirtämällä työmaalla tehtäviä töitä tehtaalle voidaan kokonaistuottavuutta työmaalla parantaa merkittävästi”, kertoo yksikönpäällikkö Jussi Lehti Parmalta.

”Myös tekniikkahormeihin on talotekniikka asennettu valmiiksi tehtaalla. Parman oma suunnittelu huolehtii tuotesuunnittelusta yhteistyössä talotekniikan suunnittelijoiden kanssa”, Lehti jatkaa.

”Tekniikkahormit ovat saaneet superhyvän vastaanoton ja myynti on käynnistynyt jo ennen tuotteen lanseerausta. Kesäajan toimituksiin on kuitenkin vielä mahdollista ottaa muutamia kohteita”, kertoo Lehti.

Lue lisää tekniikkahormeista.

Lisätietoja:

Jussi Lehti, yksikönpäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5445
jussi.lehti@parma.fi