Fiskars Groupin uuden pääkonttorin betonielementit Consolis Parmalta

Fiskars Groupin uuden pääkonttorin betonielementit Consolis Parmalta

Kuva: Keilaniemi Next, NCC

NCC Suomi Oy on tilannut Espooseen rakennettavan Keilaniemi Next -toimistorakennuksen betonielementit Parmalta. Toimistorakennuksessa kiinnitetään erityistä huomiota kestävän rakentamisen periaatteisiin. Fiskars Groupin pääkonttori muuttaa uudisrakennukseen alkuvuodesta 2022.

NCC:n kehittämä Keilaniemi Next tulee olemaan näkyvä maamerkki Keilaniemeen Kehä I:ltä saavuttaessa. Consolis Parman toimitukseen kuuluvat kaikki kohteen betonielementit porraselementtejä lukuun ottamatta.

”Kiinteistökehittäjänä haluamme luoda kestävän rakentamisen periaatteita edistäviä toimitiloja. Valitsimme Parman tämän kohteen elementtitoimittajaksi kilpailukykyisen hinnan ja toimitusvarmuuden perusteella”, kertoo hankintainsinööri Harri Rissanen NCC Suomi Oy:sta.

”Rakennukselle lasketaan hiilijalanjälki ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota mm. materiaali- ja energiatehokkuuteen sekä ilmastonmuutoksesta rakennettuun ympäristöön tuleviin vaikutuksiin. Uudisrakennuksen on määrä valmistua joulukuussa 2021”, Rissanen jatkaa.

Uudelle toimistorakennukselle haetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöluokituksen mukaista Excellent-sertifikaattia. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä rakennus koko elinkaari huomioiden.

Näyttävää arkkitehtuuria huippupaikalla

Keilaniemi Next -toimistorakennus on arkkitehtitoimisto SARCin käsialaa ja sen tilat suunnitellaan yhdessä työntekijöiden kanssa vastaamaan käyttäjien muuttuvia tarpeita.

Merelliseen ympäristöön nousevaan toimistoon on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Sekä metroasema että tulevan Raide-Jokerin pysäkki ovat rakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää kohteesta NCC:n uutisesta täältä.

 

Lisätietoja:

Teemu Hämäläinen, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5785
teemu.hamalainen@consolis.com

Harri Rissanen, hankintainsinööri, NCC Suomi Oy
puh. 050 343 7454
harri.rissanen@ncc.fi