Consolis Parman uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Miikka Suppula

Consolis Parman uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Miikka Suppula

Consolis Parman uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty HTM, EMBA Miikka Suppula. Miikan vastuualueelle kuuluvat Parman asiakkuudet ja myynti. Hän aloittaa Parmalla 1.9.2023 ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Hannu Tuukkalalle.

Ennen Parmalle siirtymistään Miikka on työskennellyt erilaisissa myynnin ja myynnin johtamisen tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan, viimeksi Vilpellä. Hän tuo mukanaan vahvaa osaamista asiakaskeskeisen toimintamallin kehittämiseen sekä lisäymmärrystä Parman ratkaisu- ja palvelumyynnin mahdollisuuksista rakennusalan yrityksille.

“Olemme iloisia saadessamme Miikan uudeksi myyntijohtajaksemme. Hänen pitkä kokemuksensa myynnin johtotehtävistä, syvällinen ymmärrys asiakkaiden tarpeista sekä vahva sitoutuminen kehittää toimintaamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ovat erinomainen yhdistelmä näkemystä ja osaamista”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

“Tarvitsemme muuttuvassa maailmassa ja toimialan haastavassa tilanteessa uutta positiivista energiaa saavuttaaksemme tavoitteemme vähähiilisen ja sujuvan rakentamisen edistämiseksi. Uskon vahvasti, että Miikalla on erinomaiset edellytykset luoda ympärilleen kannustava ilmapiiri ja innostaa myyntitiimiämme tekemään menestyksekästä työtä näiden tavoitteiden eteen”, Tuukkala jatkaa.

“Tartun suurella innolla uuteen tehtävääni. Odotan, että pääsen antamaan oman panokseni Parman menestyksen eteen rakennusalan ollessa suuren murroksen äärellä ilmastohaasteiden ratkaisemiseksi. On hienoa, että pääsen työskentelemään kokeneen ja osaavan myyntitiimin kanssa alan eteenpäin viemiseksi”, Miikka Suppula sanoo.

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com