Consolis Parman pyöräilijät polkevat jälleen kilometrikisassa

Consolis Parman pyöräilijät polkevat jälleen kilometrikisassa

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, missä osallistujat keräävät kilometrejä polkupyörällä. Parman henkilöstön pyöräilijät ovat tänä vuonna kisassa mukana jo toista vuotta peräkkäin.

Ihmisten terveys ja turvallisuus on Parmalla ja koko Consolis-konsernissa etusijalla ja se koskee kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Tavoitteena on ankkuroida Nolla tapaturmaa -kulttuuri vallitsevaksi tavaksi toimia ja pitää huolta ihmisten terveydestä.

”Henkilöstön hyvinvoinnilla ja liikkumisella on selkeä yhteys siihen, miten ihmiset jaksavat tehdä töitä arjessa. Meille on tärkeää tukea työntekijöitämme siinä, että he voivat hyvin ja työtä tehdään turvallisesti. Hyvinvointi on myös kytketty strategiaamme ja tällainen leikkimielinen kisa on positiivinen tapa kannustaa ihmisiä huolehtimaan kunnostaan”, sanoo Parman henkilöstöpäällikkö Merituuli Herrala.

”Liikkuminen ja hyvinvointi lähtevät jokaisesta itsestään ja kilometrikisaan osallistuminenkin käynnistyi henkilöstön omasta aloitteesta. Haluamme omaehtoisen toiminnan lisäksi tukea henkilöstön jaksamista tarjoamalla liikkumiseen puitteet ja erilaisia mahdollisuuksia. Esimerkiksi tarjoamamme liikunta- ja kulttuuriedun jokainen voi käyttää itselleen sopivalla tavalla”, Herrala jatkaa.

”Olemme kilometrikisassa mukana nyt toista kertaa. Parmalaiset polkivat viime kesän kisassa reilusti yli kaksikymmentätuhatta kilometriä ja hyvät kokemukset innostivat lähtemään mukaan uudelleen. Kilometrien kerääminen yhdessä kannustaa parmalaisia liikkeelle, lisää yhteisöllisyyttä ja vähentää myös liikkumisesta aiheutuvia päästöjä”, sanoo Parman kilometrikisajoukkueen kapteenina toimiva kehityspäällikkö Hannu Rannanjärvi.

”Toivon, että saamme tänä vuonna joukkueeseen mukaan uusia pyöräilijöitä ja että kisasta syntyisi meille hieno perinne. Kisa on leikkimielinen mutta se tukee Parman strategista tavoitetta olla yhä parempi työpaikka”, Rannanjärvi päättää.

Lue lisää kilometrikisasta täältä.

 

Lisätietoja:

Merituuli Herrala, henkilöstöpäällikkö, Consolis Parma
puh. 040 538 2434
merituuli.herrala@consolis.com

Hannu Rannanjärvi, kehityspäällikkö, Consolis Parma
puh. 0400 628 669
hannu.rannanjarvi@consolis.com