Consolis Parman kuljettajille kasvomaskit käyttöön kuorman purussa

Consolis Parman kuljettajille kasvomaskit käyttöön kuorman purussa

Turvallisuus ja ihmisten terveys ovat ensisijaisen tärkeitä koko Consolis-konsernissa. Consolis Parmalla toiminta on koko koronaviruspandemian ajan jatkunut konsernin asettaman erityistyöryhmän, työterveyshuollon kumppani Mehiläisen ja viranomaisten asettamien ohjeiden ja rajoitusten puitteissa normaalisti. Uutena varotoimenpiteenä elementtikuormien purkuihin osallistuvat kuljettajat käyttävät vastedes kasvomaskia aina kun turvaetäisyyksiä ei voida noudattaa.

Consolis Parmassa kaikki ennaltaehkäisevät toimenpiteet taudin leviämisen estämiseksi ja työntekijöidemme suojelemiseksi ovat olleet käytössä koko koronaviruspandemian ajan. Muutokset työtavoissa näkyvät toimistoissa, tehtailla ja työmailla.

Toimitukset ja kuljetukset ovat sujuneet ilman häiriöitä

Betonielementtien toimitukset ja asennustoiminta työmailla on jatkunut ilman häiriöitä kontaktien välttämistä ja hygieniaa koskevia ohjeita noudattaen. Kasvomaskien käyttö elementtikuormien purkamisen yhteydessä tuo lisäsuojaa, josta hyötyvät niin työmaa kuin betonielementtitoimittajakin.

”Betonielementtitoimitusten yhteydessä myös kuljettajat osallistuvat tarvittaessa kuormien purkamiseen. Olemme sopineet kuljetuskumppaneidemme kanssa kasvomaskien käytöstä silloin, kun turvaetäisyyksiä ei voida noudattaa”, sanoo projektijohtaja Aki Loikkanen.

”Toiveenamme on, että myös kuormien purkamiseen osallistuva työmaan henkilöstö käyttää näissä tilanteissa kasvomaskia. Ehkäisemme näin viruksen leviämistä molemmin puolin”, Loikkanen jatkaa.

Lisätietoja:

 

Projekteja koskeviin tiedusteluihin vastaavat projektien nimetyt yhteyshenkilöt.

Aki Loikkanen, projektijohtaja, Consolis Parma
puh. 020 577 5302
aki.loikkanen@consolis.com