Consolis Parma toimittaa pysäköintitalon Tuusulan Rykmentinpuistoon

Consolis Parma toimittaa pysäköintitalon Tuusulan Rykmentinpuistoon

Avain Yhtiöt -konserniin kuuluva Tencon Oy on tilannut Tuusulan Rykmentinpuistoon rakennettavan pysäköintitalo Masin tuoteosatoimituksen Parmalta. 360-paikkaisen pysäköintitalon toimitukseen sisältyy betonielementtien suunnittelu, valmistus ja asennus.

Tuusulan Masi -pysäköintitalo rakennetaan alueen asuntoyhtiöiden käyttöön. Parman oma suunnittelu vastaa kohteen elementtisuunnittelusta. Runkotoimitukseen sisältyvät myös betonielementtien liitosvalut ja vesitiiviiden pintalaattojen valut.

”Hankevaiheessa teimme vertailuja eri vaihtoehtojen kesken ja päädyimme betonielementtiratkaisuun sen riskittömyyden takia. Parman ratkaisun kustannustehokkuus oli oleellinen tekijä toimittajan valinnassa”, kertoo työpäällikkö Samu Harmainen Tencon Oy:sta.

”Kokonaistoimitus on meille vaivaton ratkaisu. Kun toimittaja vastaa suunnittelusta ja runkotoimituksesta kokonaisuutena, on projektinhallinta meille riskittömämpää ja varmempaa”, Harmainen jatkaa.

Parmalla on yli 20 vuoden kokemus jännebetonisten, liittorakennetekniikkaa hyödyntävien pysäköintitalorunkojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Pysäköintitalojen runko toimitetaan avaimet käteen –periaatteella.

Rykmentinpuistossa tulevaisuudessa 15 000 asukasta

Helsingin Ilmatorjuntarykmentin käytössä aikaisemmin ollut Rykmentinpuiston alue sijoittuu Hyrylän keskustan itäpuolelle ja sinne on valmiina hyvät tie- ja joukkoliikenneyhteydet. Myös lähimmät juna-asemat sijaitsevat muutaman kilometrin päässä ja lentoasemalle on vain 15 minuutin matka.

Sijainti Tuusulanjärven ja Tuusulanjokilaakson tuntumassa tuovat luonnon ja kulttuurin lähelle. Hyrylän urheilupuisto sijaitsee myös aivan Rykmentinpuiston kupeessa. Tulevaisuudessa Rykmentinpuiston alueella asuu noin 15.000 asukasta.

 

Lisätietoja:

Teemu Hämäläinen, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5785
teemu.hamalainen@consolis.com

Samu Harmainen, työpäällikkö, Tencon Oy
puh. 040 683 9101
samu.harmainen@tencon.fi